• Commercieel Medewerker

    Dordrecht 40 € 2200 - 2400 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Ben jij klaar voor een commerciële uitdaging in de Drechtsteden? Kennis opdoen van het bedrijf door eerst administratieve werkzaamheden te verrichten en dan doorgroeien tot volwaardig verkoper? Fulltime, €2200 - €2400 + op termijn een bonus!

Voor een technische organisatie in de Drechtsteden zoeken we iemand met een commerciele drive! Om de organisatie goed te leren kennen, zul je starten met administratieve werkzaamheden. Het is dus belangrijk dat het niet erg vindt dit een paar maanden te doen. De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de accountmanagers, dus je verzorgt de orderverwerking, stelt offertes op en boekt facturen in.

Helemaal ingelezen in de organisatie? Dan ga je doorgroeien tot volwaardig verkoper! Je verplaatst jezelf naar de verkoopafdeling en maakt de stap naar accountmanager. Je beheert je eigen klantportfolio, je plant bezoeken in en gaat op bezoek bij prospects. Klanten binnenhalen is wat jij uiteindelijk het liefste doet, sales zit in jouw bloed!

Onze opdrachtgever is een leverancier van o.a. buizen, fittingen en flenzen. Het bedrijf is actief in diverse branches, maar voornamelijk in offshore en industrie.

Lang verhaal kort: een hele veelzijdige functie waar je veel kunt leren en snel stappen gaat maken. Jij bent gemotiveerd, enthousiast en gedreven om te ontwikkelen.

Vragen over deze vacature?

Glenn Verdoorn Senior consultant Vestiging: Papendrecht
Glenn Verdoorn

Functie-eisen

- Enkele jaren werkervaring in een commerciële omgeving;
- Minimaal mbo + niveau (aantoonbaar);
- Met een moedermaatschappij in Duitsland is naast vloeiend Nederlands en Engels, Duits mooi meegenomen;
- Je woont in of in de omgeving van Dordrecht en je bent fulltime beschikbaar.

Aanbod

- Salaris tussen €2200 - € 2400,- bruto per maand o.b.v. 40 uur p.w;
- Uitzicht op een flink hoger salaris als je doorstroomt naar verkoper + persoonlijke bonusstructuur;
- Goede informele werksfeer met ervaren verkopers om je heen. Uitdaging, ontwikkeling en plezier zijn belangrijke kernwaarden;
- De mogelijkheid om een echte specialist te worden: denk hierbij aan praktijkgericht werken in de expeditie, maar ook theoretische cursussen;
- Intentie van onze opdrachtgever om je op termijn een vast dienstverband te bieden!
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie