Dit ga je doen

Heb jij affiniteit met metaalbewerking en wil jij je graag verder ontwikkelen als CNC draaier? Lees dan verder! Salaris €2200 - €3000 bruto per maand.

Voor onze opdrachtgever uit Raamsdonksveer zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en leergierige kandidaat die affiniteit heeft met metaal en aan de slag wil gaan als CNC draaier.

Wat leer je?

Je kunt jezelf verder ontwikkelen richting het verspanen. Als leerling verspaner leer je om producten (onderdelen van machines) te maken vanaf een tekening op een conventionele draaibank of freesmachine. Hierbij word je begeleid door een erkend leermeester. Wanneer je conventioneel (handmatig) draaien en frezen onder de knie hebt kun je de overstap maken naar de CNC gestuurde machines. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in dagdienst.

Ben je al een ervaren CNC draaier ook dan vragen wij je te solliciteren. We staan ook open voor vakvolwassen CNC draaiers die zelfstandig CNC kunnen draaien en programmeren.

Vragen over deze vacature?

Justin Youell
Justin Youell

Functie-eisen

- Affiniteit met metaal/techniek;
- Ambitie om een echte vakspecialist te worden;
- Flexibel, leergierig en een aanpakker;
- Verantwoordelijkheidsgevoel;
- Woonachtig in de omgeving van Raamsdonksveer;
- Bereid om opleidingen te volgen.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende baan binnen een groeiende en gezonde onderneming. Het betreft een baan voor langere tijd waarin veel in je geinvesteerd zal worden. Er wordt een goed salaris geboden met gunstige arbeidsvoorwaarden.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie