Dit ga je doen

Hé rekenwonder! Wil jij een werkgever waar jij op 1 staat? Een salaris tot €3.626,-? Heb je elektrokennis? Dan ben jij dé calculator die wij nodig hebben!

Zó, nu weet je in korte lijnen waarom wij naar jou op zoek zijn. Nu gaan we je snel meer vertellen. Oftewel, bij jouw nieuwe werkgever staan medewerkers dus op 1! Zij zien jou als de kracht van de organisatie en investeren daarom veel in jouw ontwikkeling. Jij komt te werken in een organisatie met korte lijntjes, alle deuren staan voor je open! En in veel gevallen geldt: één telefoontje of gesprekje met een collega en HUP het wordt geregeld.

Jij als calculator krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor alles toestemming vragen aan je leidinggevende? Dat hoef écht niet! Jij werkt in een zelfsturend team, waarin ondernemerschap en eigen initiatief wordt gewaardeerd.

Jij weet zelf ook, een helder en betrouwbaar kostenplaatje is van grootbelang. Of het nu gaat om de bouw van een appartementen complex of een distributiecentrum. Jij als calculator elektrotechniek zorgt voor inzicht in de kosten van elektronische installaties. Dagelijks behandel je verschillende offerteaanvragen voor (nieuw)bouwprojecten. De ene keer benadert een klant jou rechtstreeks met een opdracht. Het komt ook voor dat je berekeningen maakt voor een aanbestedingsprocedure, denk aan de bouw voor een openbaar zwembad voor de gemeente. Jij hebt oog voor alle wensen en eisen. En daarna komt er een nauwkeurige offerte uitrollen, zodat het duidelijk is voor de klant op welke kosten een project gebaseerd is.

Stel, een klant vraag om alternatieve materialen of bezuinigingsmaatregelen. Dan zorg jij voor helder advies! En wordt deze klus dan ook nog eens binnengehaald, dan plan jij samen met je collega's de opdracht!

Jouw werkdag:

Op basis van een contract, bestek of (eigen) ontwerp bereken je met behulp van een calculatieprogramma de kostprijs van een bouwproject. Van arbeidsuren tot kabelberekeningen. Vervolgens kom je met een gedetailleerde offerte. Je zorgt voor een schetsontwerp waarin je alle relevante onderdelen meeneemt, zoals elektrotechnische installaties, kabelgoten, een lichtplan, datanetwerk en overige installaties. Regelmatig vraag je prijzen op bij leveranciers en bij collega's die over bijvoorbeeld brandmelding- en beveiligingssystemen gaan. Deze prijsvoorstellen neem je nauwkeurig door en verwerk je in jouw offerte. Je beantwoordt eventuele vragen van de engineer elektrotechniek, die met het definitief ontwerp aan de slag gaat als een klus is binnengehaald. Ook sta je onderaannemers tijdens de uitvoering van een project te woord als dat nodig is.

Vragen over deze vacature?

Charlotte Magielse
Charlotte Magielse

Functie-eisen

- Minimaal een mbo 4-diploma in een elektrotechnische richting of vergelijkbaar niveau
- Enkele jaren ervaring in de elektrotechniek, bij voorkeur als calculator en/of monteur elektrotechniek
- Kennis van en ervaring met licht- en kabelberekeningen, bouwmaterialen en de geldende normen en voorschriften, zoals NEN1010
- VCA Basis. Heb je dit certificaat nog niet? Regelen wij!

Aanbod

- Salaris tot €3626,- bruto per maand
- Uitzicht op een vast dienstverband
- Je hebt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen
- Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen of inwisselt voor extra vrije tijd
- Een vertrouwde sfeer in een groeiende organisatie
- Jouw ontwikkelingsmogelijkheden zijn bijna onbegrensd
- Op kosten van jouw nieuwe werkgever: opleidingen, cursussen, trainingen
- Laptop, boeken of andere materialen nodig? Wordt geregeld!
- Een wekelijkse borrel
- Personeelsfeesten
- Teamuitjes
- Dartwedstrijden
- Filmavonden
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie