Dit ga je doen

Voel jij jezelf helemaal thuis tussen schoenen en fashion? Aan de slag als Backoffice Medewerker binnen een dynamische en internationale organisatie, kans op een contract direct bij het bedrijf!

Met jouw opgedane ervaring binnen deze branche in een internationaal bedrijf voel jij jezelf als een vis in het water! Jouw Nederlandse en Engelse taal is uitstekend waardoor jij zonder moeite het intensieve klantcontact onderhoudt over product, leverdata en klachten. Daarnaast verleen jij ondersteuning aan het verkoopteam met alle daarbij behorende activiteiten. Jij draagt zorg voor de tijdige, volledige en juiste registratie van de verkooporders en wekelijkse opvolging. Ook houdt jij jezelf bezig met de optimalisering van leveringen. Dit doe je doordat jij structurele problemen in het verkoopproces signaleert en hiervoor actief oplossingen aandraagt.

Kort samengevat ben jij dé spin in het web voor al jullie licentiemerken. Jouw werkdagen zijn dynamisch en je hebt volop de ruimte om mee te denken en jezelf te ontwikkelen. Door je klantgerichte en commerciële instelling ben je flexibel en heb je van nature geen 9 tot 5 mentaliteit. De licentiemerken waar jij onder andere mee komt te werken zijn Björn Borg, Gaastra en Levi's Kids.

Vragen over deze vacature?

Eric Szigetti
Eric Szigetti

Functie-eisen

- Een afgeronde MBO4+ opleiding;
- Beheersing van de Duitse taal is een pré;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod

- Kans op een contract direct bij de opdrachtgever;
- Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
- Een goede werksfeer.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie