• Assistent(e) Commerciële Binnendienst (Frans)

    Rucpen 32 - 40 € 2100 - 2400 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Hbo-geschoold en zin in een veelzijdige baan? Ben jij een administratieve topper, heb je commerciële kwaliteiten en spreek je goed Frans? Salaris €2.100-€2.400.

Het bedrijf waar jij gaat werken heeft veel internationale klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor die klanten. Dat betekent dat jij je talen moet spreken. Frans is een must, Duits is een pré. Wat betreft Engels is basiskennis voldoende.

Verder ben je met veel verschillende administratieve taken bezig. Je doet bijvoorbeeld de voorbereidende werkzaamheden voor de sales administratie en je biedt ondersteuning aan de afdeling logistiek.

Omdat je een groot deel van de dag bezig bent met het behandelen van vragen van klanten is het belangrijk dat je communicatief heel vaardig en zeer klantgericht bent. Je bent precies (administratief en cijfermatig) en je houdt ervan om te werken volgens vooropgestelde basisprocedures en werkinstructies. Je komt terecht in een hecht team in een dynamisch en groeiend bedrijf.

Uiteraard kunnen we jou nog veel meer vertellen over deze leuke functie en dit bedrijf. Heb je interesse (en spreek je uitstekend Frans) bel ons dan vooral met je vragen of solliciteer meteen.

Vragen over deze vacature?

Merel Olifiers Vestigingsmanager
Merel Olifiers

Functie-eisen

- HBO bacheloropleiding bijvoorbeeld in de richting Logistiek, Management Support, Bedrijfsadministratie. Ook starters zijn welkom
- Beschikbaar tussen 32 en 40 uur
- Je hebt een goede kennis van MS Office (voornamelijk Word en Outlook maar kennis van Excel wordt eveneens gewaardeerd)
- Je beheerst de Nederlandse en Franse taal perfect
- Basiskennis Engels. Duits is een pluspunt

Aanbod

- Een baan tussen de 32 en 40 uur
- Een tijdelijke baan maar wel met de mogelijkheid tot verlenging of vast contract
- Een salaris tussen €2.100 tot €2.400
- Een veelzijdige baan in een gezond en groeiend bedrijf
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie