• Assemblage medewerker

    Ridderkerk 40 € 2140 - 2200 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Kan jij 'k l e u e a b a n' weer assembleren tot "Leuke baan"? En zoek jij een baan met uitzicht op vast dienstverband? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een familiair en innovatief bedrijf in de technische branche zijn wij op zoek naar assemblagemedewerkers. Als assemblagemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen van losse onderdelen tot één geheel. Wij zoeken mensen die het leuk vinden om secuur te werken. Jij vindt het een uitdaging om samen met je collega's kwalitatief goed werk af te leveren.

Je werkt van 08.00 tot 17.00 met een uur pauze zodat jij en je collega's het over de gezellige vrijdagmiddagborrel van vorige week kunnen hebben. Dus wil jij geld verdienen én met plezier naar je werk? Solliciteer dan gelijk!

Vragen over deze vacature?

Chantal de Vries Consultant Vestiging: Alblasserdam
Chantal de Vries

Functie-eisen

Jij bent iemand die secuur werkt. Je hebt technische werkervaring en werkt graag routinematig. Zelfs na uren achter elkaar dezelfde handeling, blijf je scherp en alert op afwijkingen. Niks ontgaat je!
Daarnaast ben je:
+ fulltime beschikbaar
+ heb je ervaring als assemblagemedewerker of fijnmechanisch werk
+ Woon je in de directe omgeving van Rotterdam

Aanbod

Hard werken maakt hongerig. De ruim 100 collega's komen dan ook elke dag met gezonde trek bij het bedrijfsrestaurant binnen. Met uitgebreide keuze aan verschillende gerechten zorgt het personeel dat iedereen zijn werkdag weer met een gevulde maag kan hervatten. Plezier en vertier komt ook regelmatig voor op de vele vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes.
Het salaris ligt tussen 2000 en 2100 bruto per maand. Afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Daarnaast zoeken we iemand die de komende jaren het team wil versterken. Een dienstverband ligt bij gebleken geschiktheid op je te wachten. Wil jij werken in een technisch en innovatief bedrijf waarbij een goede familiaire werksfeer heerst? Dan is dit je kans!
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie