Dit ga je doen

Heb jij ervaring als allround elektrotechnisch monteur en wil je werken in een omgeving waarin groei, initiatief en ontwikkeling centraal staan? Tot €3100 per maand + ploegentoeslag en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket!

Voor de productielocatie in Oosterhout zijn we op zoek naar echte technische toppers! Het machinepark draait namelijk dag en nacht door en het is belangrijk dat dit zo optimaal mogelijk functioneert. Zo worden de producten namelijk efficiënt en tijdig afgeleverd bij de klanten. Jij beheerst als allround monteur niet alleen elektrotechnische kennis maar bent ook niet vreemd met andere technieken. Jouw dagen zijn door deze afwisselende functie elke keer weer een uitdaging!

Jouw werkdag

Je hebt verschillende diensten. Jij werkt namelijk in een 3-ploegendienst en hebt deze week de vroege dienst. Je komt aan op het machinepark en zegt je collega's gedag. Al snel wordt je door de productieploeg geroepen voor technische assistentie waar je mee aan de slag gaat. Terwijl je hier mee bezig bent kom je er gelijk achter dat dit productieproces eigenlijk ook anders zou kunnen. Je denkt hier later nog eens over na en deelt jouw bevindingen met de productieleider. Wie weet kan hij hier iets mee! Ook wanneer je iets tegen komt op het gebied van veiligheid, onderhoud of het verbeteren van het bedieningsgemak meld jij dit natuurlijk meteen! Gedurende de dag verricht jij onderhouds-. reparatie-, en nieuwbouwwerkzaamheden aan onder andere machines en gebouwen. Ook komt het tijdens jouw werkdag meerdere malen voor dat je moet helpen met het oplossen van storingen. Dit zijn storingen op elektrisch, mechanisch en proces technisch gebied. Naast deze werkzaamheden ben jij ook bezig met het uitvoeren van installatietechnische werkzaamheden. Niet alleen op het einde van jouw werkdag maar ook gedurende de dag zorg jij ervoor dat je werkomgeving netjes blijft en je neemt verantwoordelijkheid voor de aan jou toevertrouwde materialen.

Passie

Jij hebt echt passie voor wat je doet! Jouw enthousiasme en interesse zorgen ervoor dat iedere werkdag weer aanvoelt als een geslaagde. Ook ben je niet vies van wat hectiek. Dit is juist hetgeen dat jou scherp houdt. Tijdens je werk heb je behoorlijk wat afwisseling en geen dag is hetzelfde. Je werkt regelmatig op hoge plekken, maar het woord hoogtevrees staat uiteraard niet bij jou in het woordenboek! Jij vind de afwisseling van het werken in 3-ploegen prettig en bent ook bereid om op zaterdagen te werken.

Vragen over deze vacature?

Justin Youell
Justin Youell

Functie-eisen

- Een afgeronde elektrotechnische MBO4 of gelijkwaardig;
- Kennis van procestechniek, besturingstechniek en automatische productiesystemen;
- Je beschikt over NEN3140 of bent bereid deze te behalen;
- In het bezit van een hoogwerker- en hefftruckcertificaat of bent bereid deze te halen.

Aanbod

- Salaris tot €3100 exclusief ploegentoeslag;
- De mogelijkheid om in ploegen te werken, maar dit is geen vereiste;
- Een no-nonsense werkomgeving waarin groei, initiatief en ontwikkeling centraal staan;
- De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen;
- Een prettig team waarin samenwerking centraal staat;
- Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie