• Allround Logistiek medewerker

    Oosterhout 36 - 40 € 2100 - 2300 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Wil jij graag de Bovenloopkraan leren besturen en vind je het leuk om te werken in het Magazijn? Ons aanbod is een baan met toekomst + een cursus bovenloopkraan. Lees snel verder.

Als Allround Logistiek medewerker ben jij voornamelijk werkzaam in het magazijn. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het interne transport van rollen staal. Deze kunnen een gewicht hebben van 25 TON, dus het interne transport word verricht d.m.v. een bovenloopkraan. Je komt te werken bij een toonaangevend handels- en productiebedrijf in Oosterhout (Noord-Brabant). Het bedrijf handelt in staal en bewerkt staal tot halffabricaten.

Je komt te werken in een informeel, professioneel team van medewerkers. Je werk bestaat uit het laden en lossen van staal met een bovenloopkraan en het verzamelen van stalen coils voor de productie. Deze rollen worden door Productiemedewerkers "geslit" en later weer opgeslagen in het magazijn en klaar gezet voor transport. Tijdens het interne transport van de producten ga je ook regelmatig een heftruck besturen. Heb jij wel ervaring met het besturen van een heftruck, maar geen geldig heftruckcertificaat? Geen enkel probleem! Via Raaak Personeel kun je een ook jouw heftruckcertificaat behalen.

De functie is voor 40 uur per week en in dagdienst. De werktijden zijn tussen 06.00-14.30 uur. Eventueel wordt er ook gewerkt in de 2-ploegen. Dit gebeurt wanneer je gaten moeten vullen tijdens afwezigheid van je collega's.

Wij komen graag in contact met kandidaten die bereidt zijn om te werken in een 2-ploegensysteem. Zodra je in de 2-ploegen werkt zijn de werktijden in de late dienst tussen 14.30 uur - 23.00 uur. Hier hoort een extra ploegentoeslag bij van 12,50 %.

Vragen over deze vacature?

Can Sumer
Can Sumer

Functie-eisen

- Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
- Je bent flexibel en bent ook bereidt om te werken in de 2 ploegen;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Oosterhout.

Aanbod

- Een salaris conform CAO;
- Reiskostenvergoeding afhankelijk van je reisafstand;
- Een zelfstandige functie bij een toonaangevend, groeiend bedrijf;
- Een baan voor lange tijd, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren
- Doorgroeimogelijkheid tot Voorman op termijn;
- Interne opleidingsmogelijkheden tot het behalen van een heftruckcertificaat of certificaat "veilig hijsen".
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie