• Adviseur binnendienst verzekeringen 24 uur

    Waalwijk 24 € 2500 - 2750 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Ga jij door het vuur voor je klanten? Ben je commercieel, een tikkeltje dwars en heb je ervaring de verzekeringswereld? Voel jij je thuis in een klein team? Dan is Inzicht Financieel in Waalwijk op zoek naar jou! Startsalaris €2500 - €2750.

Inzicht Financieel ontzorgt klanten op financieel en administratief gebied, van verzekeringen tot hypotheken. Het bedrijf bestaat in de huidige vorm ruim vier jaar maar eigenaar Carolie van Boxtel heeft al 15 jaar ervaring in het vak. Inzicht Financieel groeit en daarom is er plek voor een adviseur binnendienst voor 24 uur.

Ook jij hebt je sporen inmiddels verdiend in de verzekeringsbranche en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Waarom je een tikkeltje dwars moet zijn om bij ons te werken? Bij Inzicht Financieel werken we voor de klant. Niet voor de bank. We vragen altijd door en gaan voor onze klanten door het vuur. Past dit bij je? Lees dan vooral verder!

Je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Een greep uit je taken? Je adviseert klanten op het gebied van verzekeringen, je bent bezig met schadebehandeling en je sluit zowel zakelijke als particuliere verzekeringen af. Ook draai jij je hand niet om voor administratieve taken. Je komt bij Inzicht Financieel terecht in een team van drie. Je werkdagen deel je in overleg met je collega's in.

Uiteraard is het belangrijk dat je sociaal en communicatief vaardig bent. Je bent tenslotte de hele dag met allerlei soorten mensen in gesprek. Je weet van aanpakken, kunt goed commercieel denken en je stelt de klant altijd centraal. Ben jij de integere, oprecht betrokken adviseur die we zoeken? Aarzel dan niet langer en stuur je cv en motivatiebrief naar Carolie van Boxtel via info@inzichtfinancieel.nl

Vragen over deze vacature?

Nina Tan
Nina Tan

Functie-eisen

- Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
- Je hebt een wft Basis certificaat + de certificaten schadeverzekeringen zakelijk en particulier;
- Je bent 24-uur per week beschikbaar.

Aanbod

- Startsalaris €2500 - €2750 bruto per maand op basis van 40 uur;
- Meteen in dienst bij Inzicht Financieel;
- De kans jezelf te blijven ontwikkelen binnen de branche
- Een baan voor de lange termijn in een groeiend bedrijf;.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie