• Backoffice medewerker

    Hendrik Ido Ambacht 32 - 38 € 2400 - 3000 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

ZGWA, een eerstelijns zorgorganisatie in de regio Drechtsteden en de West-Alblasserwaard, zoekt een ervaren backoffice medewerker. 32-38 uur, Salaris €2400 - €3000,-.

ZGWA is een organisatie die een duidelijke focus heeft op het organiseren en contracteren van eerstelijnszorg die de individuele huisartsenzorgpraktijk qua omvang en organisatie overstijgt. De houdbaarheid van de zorg in Nederland staat onder druk. Het strategisch meerjarenplan "ZGWA richting 2022 - Op weg naar een sterke, aanspreekbare, regionale eerstelijnsorganisatie" beschrijft een fundamenteel andere koers die waarde toevoegt aan oplossingen van regionale zorgvraagstukken. Namens ca. 120 vrijgevestigde huisartsen is ZGWA de gesprekspartner van partijen die van belang zijn om de missie en visie te verwezenlijken en om zo de optimale inhoudelijke- en materiële randvoorwaarden te realiseren voor zorgverleners. ZGWA is actief in de regio Drechtsteden, West-Alblasserwaard en omstreken. Met een duidelijke visie op het bereiken van kwalitatief hoogstaande huisartsgeneeskundige zorg streeft ZGWA naar een maatschappelijk hoger doel in de betreffende regio.

ZGWA bestaat uit diverse bedrijven die zich bezighouden met onder andere ketenzorg, ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg: POH-GGZ. Ook behoort de huisartsenpost in Dordrecht en een facilitair bedrijf tot de ZGWA.

Voor het realiseren van onze ambitie is een ijzersterke Backoffice essentieel. De Backoffice is in alle opzichten ondersteunend aan de organisatie. Het team Backoffice is primair collegiaal verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken die op de Backoffice liggen. Je verricht administratieve en ondersteunende taken voor diverse functionarissen. Daarnaast heeft iedere backoffice medewerker eigen specifieke aandachtsgebieden. Ter versterking van het team zoeken wij naar een gedreven professional met een sterk organisatorisch vermogen die van aanpakken weet. Als backoffice medewerker denk je mee over de verbetering van interne administratieve processen en de toepassing van backofficesystemen. Je kunt informatie goed analyseren en hebt een professionele en oplossingsgerichte houding. Met een resultaatgerichte focus, en sterke communicatieve vaardigheden weet je tot doelrealisatie te komen.

Je bent dienstverlenend ingesteld en een kei in het zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden.

Vragen over deze vacature?

Pascal Slijngard Consultant Vestiging: Papendrecht
Pascal Slijngard

Functie-eisen

- Voor de functie van Backoffice medewerker binnen ZGWA zoeken wij een gepassioneerde professional met vergevorderde plannings- en organisatiekwaliteiten:
- Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
- Je bent klantgericht, neemt initiatief en durft ook assertief te zijn;
- Je bent organisatorisch en planmatig sterk, kunt zaken goed structureren en prioriteiten stellen;
- Je bent flexibel in taak en tijd, enthousiast en kunt (ook onder druk) gestructureerd en accuraat werken;
- Je bent uitermate sterk met geautomatiseerde systemen en het office pakket;
- HBO opleiding of minimaal afgeronde MBO plus opleiding in een administratieve richting.

Aanbod

- Een salaris tussen de €2400 en €3000 bruto per maand op basis van 40 uur.
- Wat ZGWA jou kan bieden is een uitermate dynamische organisatie-omgeving waarbij verschillende uitdagende elementen samenkomen tot één functie.
- Gezien de omvang en de aard van organisatie bieden wij een marktconform salaris met bijbehorend secundair arbeidsvoorwaardenpakket.
- In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden maar wij hebben de intentie om een duurzaam arbeidscontract op termijn aan te bieden.
- Ben je enthousiast geworden en herken jij je volledig in de functie? Dan leren wij je graag beter kennen! Stuur dan een motivatiebrief met curriculum naar personeelszaken@zgwa.nl. Een persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van de procedure.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie