• Coördinator werkvergunningen

    Rotterdam 40 € 2300 - 2600 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Regel jij de komende 40 weken alles omtrent de werkvergunningen voor een groot zeeschip in de Botlek als werkvergunningscoordinator? +/- €15,- per uur verdienen?

Als coordinator hou jij je bezig met het schrijvan van werkvergunningen zodat processen door kunnen gaan. Deze administratie regel je samen met de projectleider en hiervoor herzie en verleng je waar nodig dagelijks vergunningen. Uiteraard moeten deze getekend worden door de werf en de crew. Wanneer systemen en dergelijke moeten worden uitgeschakeld zorg jij ervoor dat hier de dag ervoor een vergunning geregeld en ondertekend is. Voor aanvang van de werkdag moeten alle vergunningen klaar zijn zodat iedereen aan de slag kan gaan met zijn/haar werkzaamheden.

Vragen over deze vacature?

Bennie Broekhuizen
Bennie Broekhuizen

Functie-eisen

+ Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie als werkvergunning coordinator, of dit nu in de scheepvaart is of in een andere branche.
+ Jij beschikt over een VCA.
+ Jij bent de komende 40 weken fulltime beschikbaar.

Aanbod

+ Een baan voor de komende 40 weken.
+ Een baan met veel direct contact met collega's.
+ Salaris tot €15,- bruto per uur.
Ben jij de coordinator werkvergunningen die wij zoeken? Reageer dan nu via de button of neem contact met ons op via het telefoonnummer 0183-630022.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie