• Account assistent

    Waalwijk 38 € 1900 - 2400 per maand
    Ontvang binnen één dag reactie

Dit ga je doen

Commercieel ingesteld en wil je ondersteunen bij het verkoopproces? Dat kan hier als account assistent! Omgeving Waalwijk, salaris €1900 - €2400.

Als account assistent zorg jij ervoor dat het verkoopteam wordt ondersteund. Je zit samen op de afdeling backoffice/verkoop en helpt de accountmanagers in de Benelux en/of exportlanden in de administratieve werkzaamheden. Belangrijk hierbij is dat je commercieel bent ingesteld, aangezien je in staat moet zijn om verkoopkansen te herkennen.

Werken in teamverband moet je leuk vinden, aangezien je een intensieve samenwerking aangaat met de accountmanager(s). Jij bent de commerciële/administratieve back up! Samen worden de resultaten/targets bij de klanten behaald. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn het voorbereiden van gesprekken op basis van de accountplannen, je maakt presentaties en offertes, zorgt voor actie voorstellen en doet de communicatie richting de klanten. Jij bewaart het overzicht over de verkoopprocessen en hebt daarvoor veel contact met andere afdelingen.

Spreekt deze functie jou aan, maar heb je nog weinig tot geen ervaring in een commerciële rol? Dan is dat geen probleem. De opdrachtgever is in de mogelijkheid om een junior functie te creëren met de juiste begeleiding!

Vragen over deze vacature?

Nina Tan

Functie-eisen

- HBO werk- en denkniveau;
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Jij bent commerciëel ingesteld.

Aanbod

- Salaris tussen €1900 - €2400 afhankelijk van ervaring;
- Werken bij een groeiende organisatie;
- Mogelijkheid tot ontwikkelen en doorgroeien;
- Fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband.
Wat is mijn reistijd?
Solliciteer direct
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.
Bedankt voor je sollicitatie