Vind je nieuwe baan!

Heftruckchauffeur Etten-Leur

Ben jij een ervaren heftruckchauffeur in Etten-Leur of omgeving? Dan zoekt Raaak Personeel voor jou voor de beste vacatures uit. Bij veel bedrijven wordt voor de logistiek gebruik gemaakt van hefttrucks. En hoe eenvoudig de bediening ook lijkt, alleen een gediplomeerd heftruckchauffeur in Etten-Leur mag ermee werken. Voor het verplaatsen van voorraden of het verplaatsen van materialen op een bouwplaats wordt de heftruck vaak ingezet. Het zijn dan ook veelzijdige vacatures die we kunnen aanbieden. Ontdek snel ons aanbod.

Wil jij heftruckchauffeur in Etten-Leur worden?

Werk jij graag in de praktijk, is de hele dag achter een bureau zitten niets voor jou? Dan is een baan als heftruckchauffeur in Etten-Leur of omgeving misschien wel iets voor jou. Als je het diploma heftruckchauffeur hebt, dan kun je in veel verschillende branches aan de slag. Heftrucks worden zowel in grote magazijnen ingezet als op bouwplaatsen. Ook zijn er verschillende formaten heftrucks waarmee je kunt werken. Als je heftruckchauffeur in Etten-Leur of omgeving wordt via Raaak Personeel krijg je een afwisselende baan in een branche die bij je past.

Kom kennis maken

Ben jij heftruckchauffeur in Etten-Leur en zoek je een uitdagende baan? Dan willen we je graag leren kennen. Meld je aan via de button op de website. Hierna nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. We vullen je profiel aan met zoveel mogelijk informatie over jou, zodat we je kunnen voorstellen voor vacatures die het beste bij je passen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 - 0497 836.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag