Gratis Technische Opleiding + Baangarantie

Net klaar met je VMBO? Of ben je al wat ouder, maar wil jij je om wat voor reden dan ook laten omscholen richting de techniek? Neem dan contact op met Bas. Een technische (VMBO) vooropleiding is een pluspunt, maar geen harde eis.

Interesse in techniek? Bel Bas!

Stel dat je graag sleutelt, radio’s uit elkaar haalt of een andere technische hobby hebt: wij horen graag van je. Maak van je hobby je beroep.  De Bas Baangarantie wérkt. Samen met Bas kies je de juiste opleiding & start je met het traject. Het is meestal 4 dagen praktijk en 1 dag naar school. We hebben trajecten op MBO en op HBO-niveau.

    

En na afloop? Dan heb je:

1. Een waardevol diploma.
2. Relevante Werkervaring in de Techniek.
3. Een contract op zak.
4. Ben je klaar voor de arbeidsmarkt van morgen!

Baanveranderaars welkom!

Eerste baan of baanveranderaar? Het is zelden te laat om een nieuwe carrière te kiezen. Zeker als je in de techniek wilt werken! Gek van de nachtdiensten in de horeca? Verveelt het werk als chauffeur je? Of ga je van tijdelijk uitzendbaantje naar ander tijdelijk uitzendbaantje, zonder uitzicht op promotie of vastigheid? Kies voor jezelf. Kies voor een technische baan met toekomst.  Wij kennen de Brabantse werkgevers bij jou in de buurt. Wil je een kosteloze opleiding tot machine operator, monteur of werktuigbouwkundige? Wij begeleiden je van A tot Z. Van het kiezen van de opleiding tot professionele begeleiding tijdens je praktijkopleiding.

BBL – Werken én leren

Wil jij gratis een vak leren én meteen een salaris verdienen? Dat kan met een BBL opleiding. Als student in een BBL-traject krijg je een arbeidsovereenkomst bij een bedrijf en ga je 1 of 2 dagen in de week naar school. Lastig? Nee, hoor. Bas regelt het voor je.

Voordelen van de Bas Baangarantie:

  • Gratis technische (mbo of hbo) opleiding.
  • Vanaf eerste werkdag geld verdienen.
  • Opleiding voor een technisch vak met baangarantie.
  • Keuzestress? Hulp & advies van Bas.
  • Begeleiding gedurende het hele traject.
[/column]

 


[/row]

Schrijf je nu in!

Meer weten?

Mail of bel met Bas!
06-48527238 of bas@raaakpersoneel.nl