Productiemedewerker vacatures

Altijd de beste baan!

Jij gaat graag aan de slag als productiemedewerker. Lekker in Rotterdam werken? Wil je graag kunnen doorgroeien in een bedrijf? Opzoek naar hoger salaris? Wij hebben kennis van de leukste productiemedewerker vacatures in Rotterdam. Van de voedsel- tot de metaalindustrie en van 2 tot 4 ploegen. In welke branche je ook wilt werken en naar wat voor ploegendienst jouw voorkeur ook uitgaat, wij hebben die baan voor jou. Duizenden mensen gingen jou al voor en vonden via Raaak Personeel die droombaan. Wil jij de volgende zijn? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Wij horen graag van je.

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Open in de avond én op zaterdag.
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Werken via Raaak Personeel

Bij Raaak Personeel hebben wij voor jou vacatures productiemedewerker in Rotterdam die nog nergens op het internet te vinden zijn. En dit is best bijzonder in dit digitale tijdperk, nietwaar? Dit komt omdat wij goed contact hebben met onze opdrachtgevers en hierdoor direct op de hoogte zijn als zij naar nieuwe mensen opzoek zijn. Het voordeel voor jou? Jij hebt al een stapje voor op alle andere sollicitanten. Maar waarom zou je nog meer bij Raaak Personeel aankloppen? Wij luisteren naar jou als persoon en kijken ook echt welke bedrijven aansluiten bij jouw wensen. Vind je contact met collega’s belangrijk? Wil je in een bedrijf werken waar geen 9 tot 5 mentaliteit heerst? Wij zoeken die ideale match met jouw toekomstige werkgever. Hebben wij een vacature productiemedewerker in Rotterdam gevonden die jou op het lijf is geschreven? Wij stellen je voor bij dit bedrijf. Je hoeft zelf geen brieven meer te schrijven en hierdoor kan je die hele zenuwslopende sollicitatieprocedure overslaan. Fijn toch? Zie jij ook alleen maar voordelen om bij ons langs te komen? Wij zien je graag in de voor jou dichtstbijzijnde vestiging van Raaak Personeel. 

image

Volop baankansen in Rotterdam

Woon je in de buurt van Rotterdam en heb je geen zin om ver te reizen naar je werk? Snappen wij. Files zijn zonde van je tijd. En die bussen komen in de ochtendspits ook vaak te laat. Wat zou het toch geweldig zijn als je op de fiets naar je werk toe kon, toch? En wat nou als ik je vertel dat dat ook echt kan? Weet ik dat zeker? Honderd procent. Raaak Personeel zorgt ervoor dat jij aan de slag kan bij dat bedrijf bij jou om de hoek. Je kan hierdoor misschien zelfs lopend naar je werk. Geen gedoe meer met dat verkeer. Dat is bij ons verleden tijd. Jij ontspringt de dans. Vanaf nu fiets jij lachend langs al die auto’s die elke ochtend weer een half uur voor hetzelfde stoplicht stilstaan. 

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!  

Testimonials

Hoor het ook eens van een ander