Techniek vacatures

Altijd de beste baan!

Raaak Personeel is hét adres voor de vacatures voor de monteur in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Op zoek naar een baan als monteur? Wij hebben geschikte banen in jouw regio. We zijn er voor de beginnende leerling tot de ervaren en geslepen leidinggevende.

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Open in de avond én op zaterdag.
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Vacatures voor de monteur in Zuid-Holland of Noord-Brabant?

Dichtbij huis werken is prettig! Lekker prakkie eten bij moeders de vrouw. Of gewoon lekker de file ontwijken. Wij hebben verschillende vacatures voor de gemotiveerde monteur. In Tilburg, Den Bosch, Rotterdam, noem het maar op. Wij kennen de bedrijven in Zuid-Holland en Noord-Brabant die monteurs zoeken. Dus vast ook één bij jou in de buurt!

Automonteur vacatures en meer

Lekker onder de auto hangen en zorgen dat onhandige jongens zoals ik altijd bij je terecht kunnen als de auto stuk is? Mijn dank is nu al groot. Maar goed jij bent op zoek naar een vacature voor automonteur, apk monteur, bedrijfswagenmonteur of scootermonteur? Dan ben je bij ons aan het goede adres. En uiteindelijk ben ik weer bij jullie aan het goede adres als ik panne heb of een onderhoudsbeurt.

Ben je meer van het zware geschut? We hebben ook vacatures als vrachtwagenmonteur, heftruckmonteur of zoals mijn moeder altijd zegt: truckmonteur.

Hebben wij ook een vacature voor een dieselmonteur? Ja. De laatste keer dat ik het checkte, rijden de eerder genoemde voertuigen op de brandstof diesel. Dus dat is ook weer getackeld.

Af en toe, ja af en toe komen er speciale vacatures langs. Zoals de vacature voor rolstoelmonteur, watersport monteur of voor de blitse kikkers onder ons: oldtimer monteur.

Maar we kunnen allemaal concluderen dat het gaat om mobiele werktuigen. Dus daar hebben wij ook vacatures voor.

Verschillende monteur vacatures

Leidinggevende vacatures
Net wat meer ervaring in het vak? En zoek je vacatures als leidinggevend monteur in de installatietechniek of als chef monteur elektrotechniek? Wij staan voor je klaar. Ook als je van bijvoorbeeld (eerste) monteur wil doorgroeien naar leidinggevende kan je bij ons terecht. Samen kijken we dan naar de opleidingsmogelijkheden! 
Vacatures service monteur
Je bent vaak een soort reddende engel. Iets is kapot, of het moet onderhouden worden en daar ben jij! Je bent een waardevol persoon in de samenleving, want de samenleving kan soms letterlijk niet draaien zonder jou. De vacatures voor service monteur vullen wij daarom graag in! Wat zeg je nou? Ja! We zijn ook zeker blij als je solliciteert op de vacature van onderhoudsmonteur, liftmonteur of beveiligingsmonteur! 
Bouw & installatietechniek
In de bouw & installatietechniek hebben wij ook altijd vacatures. Zelfs als ze niet op de site staan! Neem gerust contact met ons op. Wij hebben namelijk achter de schermen ook vacatures voor monteur paneelbouw, monteur utiliteit, (eerste) monteur installatietechniek, monteur staalbouw, lasser monteur, pompen monteur, cai monteur, monteur slimme meters, monteur werktuigbouwkunde, monteur luchtkanalen & monteur kleine blusmiddelen. 
Computer, printer & smartphone
Computernerds uit de brand helpen nadat World of Warcraft de computer heeft gesloopt? Die vacatures hebben wij! Maar we zoeken ook een computer monteur voor de iets complexere computers. Zoals de computers die hele processen aansturen in fabrieken.

Waar je ook aan kan denken zijn de vacatures voor printer monteur en smartphone monteur.
image

Huis, tuin & keuken

Er valt ook een hoop te installeren en te monteren in de buurt van huizen. Wij hebben vrijwel altijd een vacature voor keukenmonteur. Want als mensen zelf maar gaan aanrommelen met een keuken wordt het vaak een dolle boel. Soms wil het water vervolgens niet warm worden. Dat ligt dan meestal aan de cv. Of er ontbreken zonnepanelen om de cv-ketel van stroom te voorzien. Ha! Daar ga ik. Jij weet als cv monteur dat een cv meestal werkt op gas. Althans die van mij thuis. Maar goed ik had ook een bruggetje gemaakt om de vacatures voor monteur zonnepanelen te introduceren. Dat is nu ook gelukt.

Wanneer je ook een reddende engel kan zijn in het dagelijks leven? Dat is bij de vacatures voor isolatiemonteur, monteur koffiemachine, monteur kozijnen, monteur tuin en parkmachines, rolluiken monteur, sprinklermonteur, airco monteur, windmolens monteur, monteur gas water & monteur zonwering.

Raaak Personeel heeft de beste monteur vacatures

Opleiding
Na alle bovenstaande verhalen, die je uiteraard goed hebt doorgelezen, denk jij: verrek! Ik wil ook monteur worden. Je bent dus op zoek naar vacatures voor leerling monteur installatietechniek of elektrotechniek bijvoorbeeld. Of je start liever eerst als hulpmonteur om vervolgens door te groeien naar zelfstandig monteur.

Wist je dat wij bij Raaak een opleidingspotje hebben. Uit dat potje betalen wij jouw opleiding! Uiteraard in goed overleg want het moet je natuurlijk wel echt verder brengen. Vraag aan één van onze consultant naar de mogelijkheden tijdens je intakegesprek bij ons!
Allround & overig
Zoals je eerder misschien hebt gelezen: wij hebben een brede keuze uit vacatures. En vind je nou alles tof, leuk of kick? Ga dan aan de slag als allround monteur.

Mocht dit te breed voor je zijn en ben je meer op zoek naar specifiekere vacatures, we hebben ook vacatures als: container monteur, speelautomaten monteur, assemblage monteur, monteur buitendienst & als monteur technische dienst.

Landbouw

Na de tweede wereldoorlog, na de opkomst van globalisering werd Nederland blootgesteld aan marktwerking. Gewassen uit andere landen waren goedkoper dan de huidige gewassen in Nederland. De Nederlandse boeren zouden massaal failliet gaan als ze in het geweld van de lage prijzen waren meegegaan. Resultaat: Nederland zou geen eigen voedselproductie meer hebben. Tijdens oorlogen of rampen waren de Nederlanders dan afhankelijk van de voedselvoorziening van andere landen. Dat leek de overheid geen goed idee. Toentertijd zijn de subsidies voor landbouw ingevoerd. Op deze manier konden de boeren wel concurreren met de lage prijzen & hielden de Nederlanders een bepaalde mate van eigen voedselvoorziening. De landbouw floreerde weer en er trad ook mechanisatie op van bepaalde processen. En om deze mechanisatie te blijven stimuleren hebben wij een aantal vacatures openstaan voor een monteur in de landbouwmechanisatie. Ga jij de persoon zijn die bijdraagt aan de (eigen)voedselvoorziening van Nederland?

Trekt de landbouw je iets minder? Maar de mechaniek spreekt je wel aan? Top! We hebben ook vacatures als mechanisch monteur en als monteur mechatronica.

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!