Magazijnmedewerker vacatures

Altijd de beste baan!

Zoek jij naar een fijne baan in een magazijn? Wil je aan het werk als orderpicker, heftruckchauffeur of wil je op de reachtruck aan de slag? Bij Raaak Personeel hebben we veel vacatures voor, chauffeur magazijnmedewerkers, allround magazijnmedewerkers en ook technisch magazijnmedewerkers. We hebben banen voor mensen die fulltime willen werken, maar ook parttime voor bijvoorbeeld 32 uur. Alles kan. Hoe mooi is dat? Lekker samen met je collega’s scheuren door het magazijn. Op je heftruck. Of op een palletwagen, jeweetwel, een heftruck zonder cabine. Even serieus. Je mag natuurlijk niet scheuren met een heftruck. Maar dat wist jij natuurlijk ook wel. We hebben vestigingen in Noord-Brabant en Zuid-Holland en hebben banen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Gorinchem, Utrecht, Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Open in de avond én op zaterdag.
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

We hebben banen in veel verschillende branches

Wij van Raaak Personeel hebben opdrachtgevers in veel verschillende branches. Of je nu vacatures zoekt in een autobedrijf, in de bouw, in de kleding, bij technische bedrijven. Wil je weten of we ook werk hebben in jouw favoriete branche? Kom dan even langs bij één van onze vestigingen. We helpen je graag verder. We zijn te vinden in Alblasserdam, Capelle aan den IJssel, Papendrecht, Gorinchem, Tilburg, Oosterhout, Waalwijk en Etten-Leur. We kunnen je dan ook meteen vertellen wat het salaris is dat een magazijnmedewerker gemiddeld verdient.

Wat heb je nodig om te werken als magazijnmedewerker

Nou, vooral motivatie om er wat van te willen maken! Daarnaast is er voor veel magazijnwerk een heftruckcertificaat nodig. Heb je dat al? Dan is dat mooi. Maar er zijn ook mogelijkheden om via Raaak Personeel zo’n certificaat te halen. Raaak betaalt je opleiding zodat jij daarna aan de slag kan als heftruckchauffeur. Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Kom langs of bel de vestiging bij jou in de buurt.

Solliciteren bij Raaak Personeel. Hoe gaat dat in z’n werk?

Heb je op onze website of via een andere site zoals Indeed een vacature gezien? Via de solliciteerknop bij de vacature kan je meteen reageren. Eén van de mensen van Raaak neemt dan snel contact met je op. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je op dit moment niets vindt dat aansluit bij jouw wensen. Maak dan wel een Job Alert aan. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste vacatures. Vind je een baan, dan kan je het Job Alert heel makkelijk weer uitschakelen.

Raaak Personeel heeft de beste magazijnmedewerker vacatures

Geen tijd om te solliciteren? Doen wij het toch lekker voor je!
Want daar zijn we voor. Jij hebt misschien al wel een baan. En als je ’s avonds na een lange dag werken eindelijk thuiskomt, heb je natuurlijk geen zin om van die saaie oervervelende sollicitatiebrieven te typen. Je gaat liever een leuke serie bingen of wat drinken met je maten. Geen paniek. Kom bij ons langs. Na een uitgebreid gesprek op de vestiging bij jou in de buurt (ja, je moet wel ff langskomen..) hebben wij een duidelijk beeld van wat jij wil en kan en kunnen we aan het werk. Heb je al wat werkervaring opgedaan in een magazijn? Grote kans dat we jou dan kunnen voorstellen bij meerdere van onze opdrachtgevers. Er zijn op dit moment veel bedrijven aan het groeien en er is behoefte aan betrouwbaar personeel en magazijnmedewerkers. Heb jij dus een goed cv, dan is de kans groot dat we meerdere aanbiedingen voor je hebben. Heb je het ook nog voor het uitkiezen. Geluksvogel dat je er bent! Als jij bij één of meer bedrijven wordt uitgenodigd voor een gesprek, zorgen de mensen van Raaak Personeel dat je goed bent voorbereid. Ze nemen vragen met je door, zodat jij alvast met 1-0 voorstaat ten opzichte van al die andere sollicitanten. Lang verhaal kort: laat ons dat solliciteren voor je regelen. 
Wie betaalt jullie dan? Gaat dat mijn salaris af?
Nee. Zo werkt het niet. Mijn collega’s en ik moeten op verjaardagen vaak allerlei onzin ontkrachten. Eén van die broodje-aapverhalen is dat een uitzendbureau geld van jouw salaris inhoudt. Jij verdient echt precies hetzelfde salaris als je collega’s die niet via een bureau werken. Hoe het dan wel werkt? Het bedrijf waar jij werkt betaalt aan het uitzendbureau een bepaald bedrag per uur. Daar wordt jouw salaris van betaald. Voor iedereen die wij plaatsen bij een werkgever maken wij een inschaling op basis van leeftijd, ervaring en de cao van de opdrachtgever. Op deze wijze krijg jij niet minder betaald dan je collega’s. In de uitzendbranche heet dit begrip de inlenersbeloning. En wij zijn wettelijk verplicht ons hieraan te houden. We worden meerdere malen per jaar gecontroleerd en uitzenders die zich niet aan de regels houden krijgen gigantische boetes of verliezen hun certificeringen en kunnen hierdoor niet meer uitzenden. Wij bij Raaak zijn hier enorm streng op en we komen dan ook altijd goed door de controles heen en daar zijn we trots op. 

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!