Heftruckchauffeur vacatures

Altijd de beste baan!

Crossen in het magazijn? Voel jij jezelf helemaal het mannetje of vrouwtje als je op een heftruck rijdt? Raaak Personeel is dé impresario van logistiek talent. Wij zijn er voor de beginnende starter tot de ervaren heftruckchauffeur. Jij zit binnenkort op die blitsende heftruck. Tenminste, als je voor Raaak Personeel kiest. Wij zijn er voor iedereen uit de buurt van Rotterdam. Wil jij starten als heftruckchauffeur? Of wil je een overstap wagen naar een ander bedrijf? Wij hebben alle soorten vacatures, voor alle soorten heftruckchauffeurs. Of je nou wilt rijden op een voorlader, stapelaar of hoogbouwtruck, wij kennen de bedrijven die keihard op zoek zijn naar heftruckchauffeurs zoals jij.

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Wij zijn open van Maandag t/m Vrijdag van 8.30uur tot 17.30uur
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Als heftruckchauffeur werken in Rotterdam?

Rotterdam is dé stad voor heftruckchauffeurs. Als heftruckchauffeur werk je doorgaans in magazijnen en loodsen van logistieke bedrijven in de haven. En laat Rotterdam nou net de grootste havenstad van Europa zijn. Ja, hier wil je zijn. Wie hier als heftruckchauffeur aan de slag gaat, wilt nooit meer weg. Maar hoe kom je hier dan terecht? Kom eens met ons praten op één van onze vestigingen. Zo zijn wij gevestigd in Papendrecht, Alblasserdam en Capelle aan den IJssel. Vertel ons wat je interesses zijn en wij bekijken de mogelijkheden voor jou. 

image

Zoveel mensen, zoveel wensen

Waar jou maat het allerliefst in 3-ploegen werkt, gaat jouw voorkeur meer uit naar overdag werken. En waar jouw collega zich helemaal thuis voelt op een voorlader, zie jij jezelf meer shinen op een terreinheftruck. Zoveel mensen zoveel wensen. Er zijn veel verschillende soorten heftrucks en veel verschillende vacatures in Rotterdam. Hiervoor kan je bij ons terecht en helemaal zelf aangeven wat bij jou past. Klinkt goed toch? Onze consultants weten welke bedrijven bij jou passen en waar jij het beste uit de verf komt. Hoeveel waarde hecht jij aan de sfeer op de werkvloer? Vind jij het belangrijk om door te kunnen groeien? Jij roept, wij zoeken. 

Testimonials

Hoor het ook eens van een ander

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!