Heftruckchauffeur vacatures

Altijd de beste baan!

Wel eens gecrost in een magazijn? Ken je dat gevoel van vrijheid wat je dan voelt? En ben jij helemaal in je element als je op een heftruck rijdt? Raaak Personeel is dé logistieke werkgever in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. Wij hebben die splinternieuwe heftrucks waar jij binnenkort op kan gaan zitten.

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Open in de avond én op zaterdag.
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Als heftruckchauffeur werken in Dordrecht?

Wij zijn er voor iedereen uit de buurt van Dordrecht. Wil je graag leren hoe je zo een ding moet besturen? Opzoek naar een andere uitdaging? Dichterbij werken? Wat je reden ook is, wij gaan ermee aan de slag. Wij kennen genoeg logistieke bedrijven in de regio Dordrecht die graag hun vacatures voor heftruckchauffeur vervuld zien worden. Wil jij zo een vacature veroveren? Raaak Personeel helpt je.

In de buurt van Dordrecht hebben wij veel logistieke functies. Denk hierbij aan magazijnmedewerkers en orderpickers, maar vooral heftruckchauffeurs natuurlijk. Heb jij hier een certificaat voor? Helemaal top. Maar ook als jij kan aantonen dat jij hier ervaring mee hebt, maak jij ook zeker kans op een heftruckchauffeur vacature in Dordrecht. Hoe je hier terecht komt? Kom eens langs op de voor jou dichtstbijzijnde vestiging. Zo zijn wij gevestigd in Papendrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam en Alblasserdam. Wij horen graag van je zodat we snel voor jou aan de slag kunnen gaan.

Persoonlijke benadering

Volgens Raaak gaat er niets boven een persoonlijk gesprek. Maar we gaan ook mee met onze tijd. Dat zie je bijvoorbeeld als je online vacatures bekijkt. Zie je online een vacature voor heftruckchauffeur in Dordrecht en wil je weten of het zin heeft om te solliciteren? Of heb je andere vraag? Je kunt met ons chatten en ‘real time’ je vraag stellen. De consultants van onze vestiging beantwoorden snel je vraag. Altijd binnen een uur, meestal zelfs binnen een minuut. Je ziet het: online en offline kiezen wij voor een persoonlijke benadering. 

Testimonials

Hoor het ook eens van een ander

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!