Administratief medewerker vacatures

Altijd de beste baan!

Het beheren van de agenda, het bijhouden van administratieve gegevens in systemen of het ontvangen van bezoekers: jij kan het allemaal. En ben je dan ook nog eens op zoek naar vacatures voor administratief medewerker in Breda? Dan zit je hier helemaal aan het juiste adres. Parttime of fulltime? Dichterbij huis werken? Juridisch of financieel administratief medewerker? Wij hebben die vacature voor jou. Iedereen heeft andere wensen en Raaak Personeel geeft daar gehoor aan.

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Open in de avond én op zaterdag.
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Een baan in jouw buurt

Je staat elke dag op en je weet: ‘Ik sta dadelijk weer minimaal een half uur vast’. Of dit nou met de bus is of met de auto, je bent er klaar mee. Wij snappen dat. Wij begrijpen dat je later op wilt kunnen staan en dat je je tijd op een dag nuttig kan besteden. Want heel nuttig is in de file staan niet, toch? Bij Raaak Personeel hebben wij een ruim aantal administratief medewerker vacatures in Breda. Hierdoor hoef jij niet langer meer onnodig stil te staan voor dat ene stoplicht. Je fietst er vanaf nu lachend voorbij. Jouw nieuwe baan zit misschien wel 2 straten verderop, alleen weet je dat nu zelf nog niet. Wij weten dat wel. Weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Kom eens langs op een vestiging bij jou in de buurt. 

Werken via Raaak Personeel

Hoe wij te werk gaan? Raaak Personeel levert maatwerk. Natuurlijk kijken we naar je cv, maar we willen vooral weten wie jij bent, wat je zoekt en van welk soort werk jij gelukkig wordt. Dat doen we in een persoonlijk gesprek. Face to face, bij ons op kantoor, onder het genot van een lekkere bak koffie of thee. Dit persoonlijke gesprek vinden we erg belangrijk. Iedereen is tenslotte anders. Bij Raaak gaan we enthousiast aan de slag met jouw wensen, of je nu een schoolverlater zonder diploma’s bent of een hbo-er. Wij gaan voor jou aan de slag. Voor je het weet ben je op de ideale plek in Breda aan het werken. 

Testimonials

Hoor het ook eens van een ander

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!