Transport vacatures

Altijd de beste baan!

Bij Raaak moet je zijn voor transport en logistiek vacatures in Zuid-Holland en Noord-Brabant! Wij hebben veel bij transportbedrijven in de regio. Aan de slag als transport planner of als chauffeur? We helpen je graag! Online vind je de transport vacature die bij jou past! Of kom langs op 1 van onze 8 vestigingen.

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Open in de avond én op zaterdag.
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Transport vacatures voor chauffeurs.

Als chauffeur kun je in enorm veel verschillende branches aan de slag. Container chauffeur, chauffeur CE nationaal en internationaal transport. Zoveel mogelijkheden, zoveel vacatures! Zwaar transport, speciaal transport, uitzonderlijk transport: meerdere wegen leiden naar Rome. Maar de meeste transport vacatures zijn gewoon in Nederland. Vraag naar de vacature die bij jou past bij een van onze consultants.

Ook voor transportplanners hebben we vacatures.

De transportwereld functioneert niet zonder transportplanners. Eén grote chaos zou het worden. Heb je weinig ervaring, maar altijd al in de dynamische transport en logistieke wereld willen werken? Of heb je al jaren ervaring, en ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dat kan. Wij zoeken graag naar de perfecte transportplanner vacature voor jou!

Raaak personeel heeft de beste transport vacatures

Werken in de transportwereld brengt je overal!
Nationaal of internationaal transport? In Nederland of in het buitenland? Werken in de logistiek en transport brengt je op veel plekken. Bij Raaak Personeel hebben we vooral vacatures voor chauffeurs die nationaal werken. Zelf zijn we gevestigd in Zuid-Holland en Noord-Brabant. De werkgevers waar we voor zoeken zijn vooral gevestigd in deze regio’s. Dus ben je op zoek naar transport vacatures in Alblasserdam, Rotterdam, Roosendaal, Tilburg, Dordrecht of Eindhoven? Onze kantoren zijn altijd dichtbij! 
Transport vacatures met opleiding voor chauffeurs
Chauffeur worden? Wij hebben veel mogelijkheden voor je! We bieden regelmatig transport vacatures met opleiding. Zo krijg jij bijvoorbeeld de kans om je CE-rijbewijs te halen! Hiervoor moet je in bezit zijn van je C-rijbewijs. Maar ook als je alleen in bezit bent van je B-rijbewijs kunnen we je helpen aan een transport vacature. Ga bijvoorbeeld aan de slag als koerier, of volg een opleiding tot C-chauffeur via Raaak Personeel. 
Staat je droombaan niet online?
Heb je die droombaan van transport manager, planner of chauffeur niet gevonden? Ook in dat geval kun je contact met ons opnemen. Wij hebben een groot netwerk aan transportbedrijven die misschien geen vacature open hebben staan, maar wel op zoek zijn naar talent. Ook bij die bedrijven kunnen we jou aan een leuke baan helpen. 

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!