Secretaresse vacatures

Altijd de beste baan!

Notuleren, agendabeheer, telefoon aannemen, verslagen uitwerken. Jij kan het allemaal! Je hebt alleen nog geen vacatures gevonden waarbij je al jouw secretaresse skills kan inzetten. Maar dat is vanaf nu verleden tijd, want Raaak Personeel heeft de beste vacatures voor secretaresses in de buurt van Breda. Jouw kwaliteiten moeten worden benut en wij kunnen jou daar bij helpen!

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Wij zijn open van Maandag t/m Vrijdag van 8.30uur tot 17.30uur
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

In en rondom Breda

De beste secretaresse vacatures voor jou!

Je bent onlangs verhuist van de randstad naar het o zo gezellige Breda. Super leuk, maar hoe doe je het nu met je werk? Dat is nu minimaal twee uur reizen… Of wil je gewoon een keer in je leven gewerkt hebben in Brabant? In ieder geval, tijd voor een andere baan. En daarvoor kan je bij Raaak Personeel aankloppen. Wij hebben dĂ© vacatures voor jou. Makkelijk bereikbaar en dichtbij jou in de buurt! Kom eens langs om jouw voorkeuren te bespreken. Wij zullen jou met een bakje koffie ontvangen en de mogelijkheden bespreken! 

image

Wij hebben de vacatures in jouw branche

Raaak Personeel is van alle markten thuis. Medisch secretaresse, juridisch secretaresse en nog veel meer secretaressevacatures in andere branches. Maar hoe zorgen wij ervoor dat wij precies die ene secretaressevacature hebben in jouw branche? En dat ook nog eens in de buurt van Breda? Dat komt omdat wij proactief zoeken. Wij sturen jou niet weg als wij op dit moment geen vacature hebben in jouw branche. Nee, onze consultants gaan dan voor jou op zoek naar een bedrijf waar jij volgens hen bij past. Zij stellen je voor en wie weet is dat wel jouw droombaan. Zie je dus geen vacature op onze site die bij jou past? Geef dan niet op. Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Raaak Personeel en bespreek de mogelijkheden! 

Testimonials

Hoor het ook eens van een ander

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!