Operator vacatures

Altijd de beste baan!

Eén keer naar een machine kijken en je weet alle ins en outs van het prachtige monster. Ja, de functie operator is voor jou op het lijf geschreven. Maar ging het bedrijf waar je werkte vorige maand failliet? Wil je dichterbij huis werken? Of gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is het maar goed dat je op deze pagina hebt geklikt. Je kan hier namelijk alle informatie vinden die je nodig hebt om aan de slag te gaan als operator in Rotterdam. De vacatures voor operator gaan als warme broodjes over de toonbank. Maar de vacatures blijven komen. Raaak Personeel kan jou dus zeker helpen.

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Wij zijn open van Maandag t/m Vrijdag van 8.30uur tot 17.30uur
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Rotterdam: the place to be voor operator vacatures

Ja ja, je leest het goed. Operator vacatures in Rotterdam of in de nabije omgeving, die hebben we wel. Zo kan je bij ons werken in de Botlek of de Maasvlakte. Dus breekt je reistijd bij je huidige baan je op? Of wil je gewoon bij een ander bedrijf aan de slag? Kom eens langs bij de dichtstbijzijnde vestiging van Raaak Personeel. Wij zijn onder andere gevestigd in Papendrecht, Gorinchem, Alblasserdam en Capelle aan den IJssel.

VAPRO opleiding: echt noodzakelijk?

Als operator is ervaring met techniek een pré. Je moet tenslotte toch elke dag overweg met machines. Heb je een VAPRO A of B opleiding? Top. Dan heb je sowieso een stapje voor. Maar betekent dit dat je als je onervaren bent, je niet kan reageren op vacatures voor operator? Nee. Wat zwaarder voor ons weegt is jouw motivatie, technische inzicht en verantwoordelijkheidsgevoel. Hiermee maak je ook honderd procent een goede kans. Wij kijken verder dan je opleiding. Kansen. Die krijg je bij Raaak Personeel.

Raaak Personeel heeft de beste operator vacatures

Geen opleiding? Wat nu?
Je weet dat je niet per se een VAPRO-opleiding nodig hebt om te kunnen reageren voor operator vacatures in Rotterdam. Maar je weet wel dat je dan een stapje voor hebt op de rest. Toch handig zo’n opleiding. Of je wilt je misschien wel laten omscholen. Raaak Personeel kan jou helpen bij het behalen van een opleiding. Gratis. Wij hebben namelijk BBL-opleidingen. Hierbij ga je 4 dagen werken als operator in Rotterdam en ga je 1 dag naar school. Heb je je diploma op zak? Dan heb jij ook die voorsprong op je concurrenten wanneer wij een nieuwe operator vacature in Rotterdam open hebben staan. 
Werken bij Raaak Personeel
Hoe weet je nou welke operator vacature jou op het lijf is geschreven? Bij welk bedrijf in Rotterdam pas jij nou het beste? Onze consultants van Raaak Personeel weten het allemaal. Jij geeft je voorkeuren aan, wij zoeken voor jou en stellen je voor aan bedrijven. Ook bereiden de consultants je helemaal voor als je eenmaal op sollicitatiegesprek mag komen. Wat moet je aan? Wat kan je verwachten? Jij gaat helemaal klaargestoomd je sollicitatiegesprek in. Ook werken wij veel met Werving & Selectie. Dit betekent dat je direct in dienst gaat bij de opdrachtgever. Chill toch. Het enige wat je hoeft te doen is even bij ons langskomen. De rest wordt voor je geregeld. 

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!