Metaal vacatures

Altijd de beste baan!

Houd jij net zoals ik ook zo van metal? Sta jij ook elke week te headbangen? Voel jij ook het harde ritme van de gitaarmuziek al in je lichaam als je er alleen al aan denkt? Oh sorry… daarvoor ben je natuurlijk niet op deze pagina. Jij bent natuurlijk hier om te werken met metaal, dat scheikundige element weet je wel? Maar zonder grappen, dan ben je hier wel echt aan het juiste adres. Raaak Personeel heeft namelijk de beste vacatures voor jou in de metaalindustrie. Wij zijn er voor de ervaren en onervaren werkers. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor het vinden van een gave vacature in de metaal. Dichterbij je woonplaats werken? Jouw droom om een metaalopleiding te volgen uit laten komen? Een werkomgeving die beter bij jou past? Iedereen heeft andere wensen en wij geven daar bij Raaak Personeel gehoor aan.

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Open in de avond én op zaterdag.
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Raaak Personeel bij jou om de hoek

Uitzendbureaus… Het zijn er zoveel en vaak zitten ze ook nog in de grote steden. Toch nog best veel moeite om daar te komen, want: drukte, drukte en nog eens drukte. En dat kost veel te veel tijd voor jou. Maar toch heb jij hulp nodig bij het zoeken naar metaalvacatures die bij jou passen. Geef niet op. Raaak Personeel ligt namelijk bij jou om de hoek. Wij zijn met onze vestigingen lokaal gevestigd. Wij blijven groeien, maar met metaalvacatures kunnen wij jou het beste helpen in de regio’s Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Banen in de metaal op fietsafstand

Het lijkt je heerlijk om wat dichterbij te werken. Lekker het ochtendbriesje door je haren voelen als je met de fiets naar werk gaat. Of gewoon 5 minuten in de auto zitten met airco als je lekker lui wilt zijn. Alles mag. Het draait er ieder geval om dat wij jou kunnen helpen een baan te vinden waarvoor je niet meer tien uur in de week in de file hoeft te staan. Met Raaak Personeel zijn wij gevestigd in zowel grote als kleine steden. En dit betekent dat wij zowel de regionale als de lokale arbeidsmarkt op ons duim kennen. Zo hebben wij vacatures in de metaalindustrie in Rotterdam, Tilburg en Utrecht, maar hebben wij ook mogelijkheden in wat kleinere steden zoals Alblasserdam en Papendrecht. Woon je in Brabant? Dan zit je voor metaal vacatures ook goed bij ons. Zo zijn wij gevestigd in Tilburg, maar bijvoorbeeld ook in Etten-Leur en Waalwijk. Zoveel mensen, zoveel wensen. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? De stadsdrukte of de dorpsrust? Wij horen het graag van je.

Raaak Personeel heeft de beste metaal vacatures

Metaalbewerking, werkvoorbereider metaal, metaal lasser & jouw vakgebied
Er zijn verschillende soorten metaal, je kan er van alles mee en dat betekent dat er ook verschillende beroepen zijn in de metaalsector. Maar jij vraagt je natuurlijk af of wij die vacature voor jou hebben in jouw branche. Raaak Personeel is van alle markten thuis en heeft in elke metaalbranche banen. En hebben wij op dit moment geen vacature openstaan in jouw vakgebied? Dan gaan wij op zoek naar een bijpassende vacature voor jou. Wij zullen in ieder geval niet stilzitten. Metaalbewerker, kwaliteitscontroleur van metaal, metaal lasser, metaal werker in de techniek of productiemedewerker in de metaal. Wij zorgen ervoor dat wij banen hebben voor elke specialist. 
Opleiding in de metaal: echt noodzakelijk?
Wij hebben op ieder niveau vacatures in de metaal. Heb je een metaalopleiding afgerond? Helemaal top. Jij hebt dan een stapje voor op alle anderen zonder opleiding. Maar maak je zonder opleiding ook kans op metaal vacatures? Ja, dat kan. Hiervoor heb je wel aantoonbare ervaring nodig. Dus ben jij al een aantal jaar werkzaam als zzp’er in de metaalsector? Of heb je al een aantal jaar gewerkt bij een metaalbedrijf? Dan maak ook jij kans op metaal vacatures. Veiligheid staat voorop. Dus nog niet genoeg ervaring? Raaak Personeel heeft ook mogelijkheden om je te laten omscholen bij de afdeling Opleiding & Mobiliteit. 
image

Geen opleiding, wat nu?

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je al vanaf het begin gezond en veilig leren werken, je veel minder betrokken bent bij ongelukken. Ook zorgt dit ervoor dat je langer inzetbaar bent en blijft. Wij bij Raaak Personeel vinden veiligheid heel belangrijk. Daarom bieden wij ook met onze afdeling Opleiding & Mobiliteit de mogelijkheid om metaalopleidingen te volgen. Zo hebben wij diverse BBL-trajecten, waar je 4 dagen werkt en 1 dag lessen volgt op school. Hier kan je 4 dagen werken en 1 dag lessen volgen op school. Een goede leraar leert je alles over metaal. Ook helpt je praktijkopleider je tijdens je werkdagen om het werken met metaal onder de knie te krijgen. Aan een docent in het leerproces zou het in ieder geval niet liggen. Dus heb je niet per se de ervaring voor een bepaalde metaalvacature, maar ben je wel heel gemotiveerd om te leren? Of wil je je graag laten omscholen? Wij horen graag van je. 

Werken bij Raaak Personeel

Raaak Personeel zal altijd eerlijk met je zijn. Wij weten uit ons broekzak hoe bedrijven in elkaar zitten en waarnaar zij op zoek zijn. Pas je echt niet bij het bedrijf waar de metaalvacature openstaat? Dan zullen wij dat wel eerlijk communiceren. Maar dat betekent niet dat het dan ophoudt. Wij kijken naar andere opties bij andere vestigingen van Raaak Personeel en metaalvacatures bij andere bedrijven. Bij elke stap die we nemen, houden wij jou op de hoogte. Er gebeurt dus niets zonder jou toestemming. Fijn toch?

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!