Logistieke vacatures

Altijd de beste baan!

Op zoek naar logistieke banen in Rotterdam? Die zijn er gelukkig genoeg. Rotterdam is namelijk een transportstad bij uitstek. Vervoer over de drukke wegen, via het water en in de lucht is wat je continu voorbij ziet komen in deze stad. Het is er in ieder geval nooit saai. Het voordeel voor jou? Meer vervoer, betekent meer logistieke bedrijven in de omgeving Rotterdam. Of dit nou in de haven is of vlakbij de luchthaven, ze zitten overal. En meer logistieke bedrijven betekent meer logistieke vacatures in Rotterdam. Meer baankansen dus voor jou. Raaak Personeel is er voor de beginnende leerling tot de ervaren werker. Kiezen voor een logistiek vacature in Rotterdam is kiezen voor baanzekerheid. Wie wil dat nou niet?

7 Voordelen van Raaak

Superveel verschillende en uitdagende magazijn vacatures.
Dichtbij. Banen bij jou in de buurt.
Kom je op de koffie? Wij zijn open van Maandag t/m Vrijdag van 8.30uur tot 17.30uur
We geven je graag loopbaanadvies.
Je kunt gratis je hef- of reachtruck certificaat halen.
Groot lokaal & regionaal netwerk
Deskundige en gespecialiseerde consultants.

Zoveel mensen, zoveel wensen

In de logistiek zijn er talloze functies die vervult kunnen worden. Met de zoekterm ‘logistiek medewerker vacature in Rotterdam’ kan dus een hoop mee bedoeld worden. Logistiek manager, teamleider of een vacature voor logistiek planner? Of toch op zoek naar een stage bij logistieke bedrijven in Rotterdam? Wij hebben het allemaal. Maar hoe dan? Hoe zorgen wij ervoor dat wij precies die baan hebben die jij zoekt? Raaak Personeel zoekt proactief. Dit betekent dat wij niet afwachten tot er een vacature vrijkomt. Soms stellen we zelfs een kandidaat voor bij een bedrijf als er helemaal geen vacature openstaat. Dit kunnen wij doen omdat wij onze opdrachtgevers goed kennen en weten naar wat voor mensen zij op zoek zijn.

Werk bij jou om de hoek

Wij vinden een lange reistijd naar je werk maar onzin. Wij zien veel liever dat jij aan de slag kan gaan bij een baan in jouw buurt. Lekker op de fiets naar je werk. Of misschien wel lopend. Wij bij Raaak Personeel hebben die vacature voor logistiek medewerker bij jou in de buurt van Rotterdam. En wie wilt nou niet werken in de grootste havenstad van Europa? Wil je weten welk bedrijf voor jou het dichtste bij is? Kom eens langs op één van onze vestigingen. Wij horen graag van je. 

Testimonials

Hoor het ook eens van een ander

Twijfel niet langer

Schrijf je bij ons in

Ben je enthousiast geworden en wil je die leuke baan? Schrijf je dan in bij Raaak Personeel.
Je inschrijven bij Raaak Personeel.
Vul het formulier in, dan nemen wij contact op voor een 1 op 1 gesprek bij de vestiging bij jou in de buurt.
Een Job Alert invullen.
Binnen 10 seconden geregeld, als eerste een mail wanneer er nieuwe magazijn vacatures binnenkomen. 
Contact met ons opnemen.
Een vraag? We geven je graag antwoord! Bel ons op, we horen graag van je!