Werken bij De Oliebron in Zwijndrecht?

De Oliebron is één van de grootste onafhankelijke producenten van smeermiddelen in West-Europa. Voor veel klanten verzorgen wij het hele logistieke proces.

Ben je nauwkeurig, geconcentreerd én niet bang om je handen vies te maken? Dan heb jij de juiste werkmentaliteit om aan de slag te gaan bij De Oliebron in Zwijndrecht!

Vele functies…

We zoeken enthousiaste, harde werkers voor vele verschillende functies. Denk aan: productiemedewerker, heftruckchauffeur, menger en expeditie medewerker.

Zoek jij iets in een andere richting?

Geen probleem! We hebben ook regelmatig administratieve of leidinggevende functies. Kijk hieronder in het overzicht of bel met Glenn Verdoorn van Raaak Personeel Papendrecht!

Direct solliciteren?
Dat kan hier:

Vragen over vacatures bij De Oliebron?

Bel Glenn Verdoorn voor een persoonlijk gesprek: 078-303 03 06.

Hij weet wat de Oliebron zoekt, geeft advies en introduceert je aan je nieuwe werkgever. Dankzij Glenn heb je een voorsprong op andere sollicitanten en vind je makkelijker en sneller je ideale baan!

Via Raaak werken heeft zijn voordelen; wij zorgen dat je goed begeleid wordt op de werkvloer, houden contact met jou en staan voor je klaar. Ook ontvang je geregeld iets leuks!

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag