Uitzendbureau Capelle aan den IJssel

Raaak Capelle aan den IJssel wérkt!

  • Je persoonlijke consultant, luistert met oprechte interesse naar je verhaal.
  • De persoonlijkheidstest van MatchQ t.w.v. 150 EUR toont je capaciteiten.
  • Raaak kent de werkgevers in Capelle aan den IJssel en omstreken.
  • Het resultaat? Die ene baan. De baan die jou gelukkig maakt!

Uitzendbureau in Capelle aan den IJssel gezocht? Raaak Personeel is sinds augustus 2017 hét uitzendbureau van Capelle. Wij helpen je snel aan een baan die bij je past, aan werk om trots op te zijn.

Veel verschillende vacatures in Capelle

Wil je werken in Capelle aan den IJssel? Er is op dit moment veel behoefte aan personeel. Denk aan: customer service medewerkers, inkopers, marketeers, commercieel medewerkers en vakmensen zoals operators, chauffeurs en lassers. Staat je favoriete functie er niet bij? Geen nood. Vertel ons van welk werk je energie krijgt, wij vertellen dan direct wat je mogelijkheden zijn.

Vind vacatures in en nabij Capelle aan den IJssel

Bekijk vacatures

Ook voor hbo’ers

Zoek je een functie op hbo-niveau? Ook dan staat Raaak Personeel je graag terzijde met raad en daad. Wij hebben vacatures in vrijwel iedere branche en op ieder niveau. Kies voor Raaak Personeel, de snelste weg naar je nieuwe baan. Wat we voor je doen hangt af van je wensen, je ervaring en het type baan. Het maakt nogal uit of je vakantiewerk zoekt of als 55-jarige binnenstapt, omdat je toe bent aan een carrièreswitch. Mensen komen altijd met een vraag over werk, wij geven iedereen persoonlijke aandacht. Samen bereiken we sneller je doel: de baan vinden die -in de levensfase waarin je nu zit- het beste bij je past.

Hoe vinden we je baan?

Hoe begin je de zoektocht naar een baan? Of je nu starter bent op de arbeidsmarkt of een ervaren professional, het makkelijkste is om op onze vestiging een afspraak te maken. In een persoonlijk gesprek kijken we naar je mogelijkheden. We analyseren je cv, luisteren naar je wensen en bekijken aandachtig je gedragsprofiel. Zo ontdekken we samen welk werk bij je past.

Goede voorbereiding sollicitatiegesprek

Maar we kijken ook welke werkgever -en werksfeer!- matcht met jouw karakter. Heb je een passende vacature op het hoog? Dan bereiden we je goed voor op het sollicitatiegesprek en introduceren we je bij het bedrijf. Samen ontdekken we je talent en vinden werk dat je met trots vervult.

Uitzendbureau Capelle aan den IJssel

Natuurlijk, ieder mens is ander. Sommige mensen willen liever zelf eerst online vacatures bekijken en zelf reageren. Wil je zelf eens virtueel snuffelen in ons aanbod? Dat kan ook. Klik op onderstaande banner en je ziet direct ons overzicht van actuele vacatures in deze regio.

Vragen over vacatures

Soms twijfelen mensen of ze moeten reageren. Past deze baan wel bij mij? Voldoe ik wel aan het profiel? Bij twijfel adviseren we je altijd om even contact op te nemen met de mensen van onze vestiging. Wij vertellen je graag meer over alle vacatures die je op onze website ziet. Tijdens kantoortijden kun je met ons contact opnemen via WhatsApp, maar e-mailen of bellen kan uiteraard ook.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet, maar neem contact op. Team Capelle staat voor je klaar!

Vind vacatures in en nabij Capelle aan den IJssel

Bekijk vacatures

Vestigings-gegevens

Zoek in 254 vacatures