Uitzendbureau Oosterhout

 Raaak Oosterhout wérkt!

  • Je persoonlijke consultant, luistert met oprechte interesse naar je verhaal.
  • De persoonlijkheidstest van MatchQ t.w.v. 150 EUR toont je capaciteiten.
  • Raaak kent de werkgevers in Oosterhout en omstreken.
  • Het resultaat? Die ene baan. De baan die jou gelukkig maakt!

Baankansen in Oosterhout

Bij Raaak uitzendbureau Oosterhout zijn er veel baankansen. Zo hebben we vacatures voor operators, productiemedewerkers en diverse technische en logistieke vakmensen. Maar ook commerciële en administratieve functies vind je bij ons. Als je een afspraak maakt, krijg je een vast aanspreekpunt. Iemand uit de regio, een consultant die de bedrijven van binnen kent én meteen actief met je aan de slag gaat.

Opleidingen & cursussen

We kijken naar je CV, maar vinden je capaciteiten even belangrijk. Als we zien dat je gemotiveerd bent, zetten wij alles op alles om die ene perfecte baan te vinden. Niet de juiste opleiding? We weten ook alles over cursussen, opleidingen en baantrajecten. Of je nu een ervaren professional bent, of je eerste schreden zet op de arbeidsmarkt: wij helpen je om je doel te bereiken.

Uitzendbureau Oosterhout bezoeken?

Zoek je een uitzendbureau, waar je contact hebt met één vast aanspreekpunt? Iemand die kijkt naar jouw kwaliteiten en je snel helpt? Kom naar Raaak uitzendbureau Oosterhout. Zet de belangrijkste eerste stap naar je nieuwe baan en maak vandaag nog een afspraak.

Vind vacatures in en nabij Oosterhout

Vestigings-gegevens

Zoek in 281 vacatures