Uitzendbureau Gorinchem

Raaak Gorinchem wérkt!

  • Je persoonlijke consultant, luistert met oprechte interesse naar je verhaal.
  • De persoonlijkheidstest van MatchQ t.w.v. 150 EUR toont je capaciteiten.
  • Raaak kent de werkgevers in Gorinchem en omstreken.
  • Het resultaat? Die ene baan. De baan die jou gelukkig maakt!

Een uitzendbureau in Gorinchem dat je echt helpt om die gedroomde baan in de regio te vinden; dat is Raaak Personeel. Gorinchem is een stad van aanpakkers. Wie hier zonder werk zit, wil meestal meteen weer aan de slag. Al heb je de juiste instelling, het kan even tegenzitten. Je contract loopt ten einde, je hebt niet de juiste papieren of je krijgt te maken met een reorganisatie. In al die gevallen zullen onze consultants je helpen!

Het uitzendbureau in Gorinchem: de aanpak van Raaak

Ons uitzendbureau in het centrum van Gorinchem kent de werkgevers in de regio. Met een goede geografische ligging en veel bedrijvigheid aan de Maas heb je genoeg keuze uit werk in verschillende sectoren. Je CV is belangrijk, maar je capaciteiten zijn minstens zo belangrijk. Als je gemotiveerd bent, dan gaan we actief voor je aan de slag. Samen gaan we op zoek naar een baan en we houden je van iedere stap op weg naar je betere baan op de hoogte.

Wilt u ons bezoeken?

Ben je op zoek naar werk in Gorinchem en omgeving? Onze gedreven consultants staan te popelen om je te helpen. Het kopje koffie kost niets, maar kan wel de eerste stap zijn naar je nieuwe baan! Wil je een afspraak maken met ons uitzendbureau in Gorinchem? Schrijf je in via de website of bel naar 0183 – 63 00 22.

Vind vacatures in en nabij Gorinchem

Vestigings-gegevens

Zoek in 298 vacatures