Uitzendbureau Etten-Leur

 Raaak Etten-Leur wérkt!

  • Je persoonlijke consultant, luistert met oprechte interesse naar je verhaal.
  • De persoonlijkheidstest van MatchQ t.w.v. 150 EUR toont je capaciteiten.
  • Raaak kent de werkgevers in Etten-Leur en omstreken.
  • Het resultaat? Die ene baan. De baan die jou gelukkig maakt!

Werken in Etten-Leur

Aan de westkant van de Etten-Leur ligt Vosdonk, een enorm industrieterrein met zo’n 350 bedrijven. Of je nu werk zoekt in de logistiek, bouwnijverheid of metaalnijverheid, Etten-Leur biedt baankansen in vele sectoren. Maar er is meer bedrijvigheid in Etten-Leur! Op bedrijventerrein Trivium staan fraaie kantoorgebouwen die onder meer bedrijven huisvesten in de financiële dienstverlening, de evenementenindustrie en de advocatuur. Zoek jij een uitzendbureau in Etten-Leur ? Raaak Personeel in Etten-Leur kent de bedrijven en vindt voor jou die leuke baan.

Ook voor een baan in Moerdijk, Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda moet je bij Raaak zijn

Zoek jij een baan in de omgeving van Etten-Leur? Ook in Moerdijk, Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda weten de consultants van Raaak Personeel waar de baankansen liggen. Onze mensen komen uit de regio en kennen de werkgevers. Kom langs op ons kantoor voor een persoonlijk gesprek. We brengen alles in kaart. Je consultant vertelt daarna snel, eerlijk en helder wat je mogelijkheden zijn. Je bent altijd welkom.

Uitzendbureau Etten-Leur nodig? Wij helpen je aan die nieuwe baan!

Wij kijken niet alleen naar je cv.  Motivatie en capaciteiten vinden we net zo belangrijk. We leren je graag kennen in een persoonlijk gesprek om zo te kijken welk soort werk het best bij jouw wensen en persoonlijkheid past. Heb je niet de juiste opleiding? We kunnen je alles vertellen over opleidingen, cursussen en loopbaantrajecten. Wij doen ons uiterste best om je aan die nieuwe baan te helpen.

We zijn open!

Je bent van harte welkom in de leukste straat van Etten-Leur. Tenminste, dat zeggen kenners. We zijn te vinden aan de Bisschopsmolenstraat 72.

Vestigings-gegevens

Zoek in 310 vacatures