uitzendbureau Alblasserdam

Uitzendbureau Alblasserdam

Raaak Alblasserdam wérkt!

  • Je persoonlijke consultant, luistert met oprechte interesse naar je verhaal.
  • De persoonlijkheidstest van MatchQ t.w.v. 150 EUR toont je capaciteiten.
  • Raaak kent de werkgevers in Alblasserdam en omstreken.
  • Het resultaat? Die ene baan. De baan die jou gelukkig maakt!

Betere baan nodig in Alblasserdam of omgeving? Kom langs bij Raaak, wij ontdekken je talent en vinden gegarandeerd de baan die bij je past. Wij hebben honderden leuke banen in de buurt van jouw woonplaats. Als je bijvoorbeeld werk zoekt in de scheepsbouw, dan ben je bij Raaak uitzendbureau Alblasserdam aan het juiste adres. Al bijna 30 jaar helpen wij mensen aan een baan als werkvoorbereider, operator of een andere technische functie. Is werken op een scheepswerf niks voor jou? Geen probleem. We hebben nog veel meer aantrekkelijke functies. Koks, monteurs, adviseurs, en vele andere professionals helpen we ook met het vinden van een nieuwe uitdaging!

Uitzendbureau Alblasserdam nodig? Raaak is een begrip

Ons uitzendbureau langs de A15 is een begrip in de regio. En dat heeft voordelen. Zo kennen wij de meeste werkgevers persoonlijk. We weten wanneer er behoefte is aan nieuw personeel, vaak voordat de vacature ergens online staat. Wat we belangrijk vinden als je op gesprek komt? Persoonlijke aandacht. We kijken naar je cv, testen je capaciteiten en dat helpt je sneller aan de juiste baan. Het is onze uitdaging als uitzendbureau in Alblasserdam om werkzoekenden en bedrijven dichter bij elkaar te brengen.

Ons hoofdkantoor in Alblasserdam bezoeken?

In welke sector zoek jij een baan? Laat het ons uitzendbureau in Alblasserdam weten! Wij bekijken samen met jou welke vacatures het best bij je passen. Wij helpen je bij het vinden van jouw droombaan. Schrijf je in op onze website of maak via e-mail of telefonisch een afspraak. Je bent van harte welkom op ons uitzendbureau in Alblasserdam. Natuurlijk nemen onze consultants uitgebreid de tijd voor je baanwensen. Wist je dat je ook gratis en voor niks een assessment kunt krijgen? Heel handig als je nog niet precies weet wat je wilt. Of je staat op een kruispunt in je carrière en wilt onderzoeken van welk werk je nu echt energie krijgt.

Vind vacatures in en nabij Alblasserdam

Vestigings-gegevens

Zoek in 298 vacatures