Vind je nieuwe baan!

Commerciële vacatures Breda

Voor commerciële vacatures in Breda ben je bij Raaak Personeel aan het juiste adres. Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau, wij zijn op zoek naar de beste mensen voor de leukste banen. Voor onze commerciële vacatures in Breda zoeken we mensen die een passie hebben voor hun vak. Heb jij een mbo- of hbo-opleiding in een commerciële richting gevolgd? Dan zijn we zeker geïnteresseerd om kennis met je te maken.

De beste commerciële vacatures in Breda

Als je je opleiding hebt afgerond dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Je wilt wat je geleerd hebt in praktijk brengen en laten zien wat je in je mars hebt. Raaak Personeel snapt dat als geen ander. Wij hebben vacatures bij verschillende grote en kleine bedrijven die op zoek zijn naar jouw commerciële talent. Ook als je al de nodige ervaring hebt zijn er commerciële vacatures in Breda en omgeving, waar we jou voor kunnen voordragen. Ervaren personeel is vaak lastig te vinden. Dit is een reden waarom veel bedrijven hiervoor een beroep doen op een uitzendorganisatie met een goed gevuld bestand aan werkzoekenden.

Kom je werken voor één van de beste uitzendbureaus van Nederland?

Als jij graag wilt werken bij een lek bedrijf met inspirerende commerciële vacatures in Breda, dan ben je bij ons van harte welkom. Via de website schrijf je je meteen in. Hierna maken we graag een afspraak met je om persoonlijk kennis te maken. Op deze manier is het voor ons mogelijk om een baan te vinden die zo goed mogelijk past bij je wensen en competenties. Heb je nog vragen? Dan helpen we je graag telefonisch verder op 085 - 0497 836.

 

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag