Vind je nieuwe baan!

Papendrecht

Opleiding tot C of CE chauffeur? 

Dolgraag aan de slag als C of CE chauffeur maar niet de juiste papieren? Raaak Personeel helpt je toch aan die felbegeerde baan! 
 
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs! Heb je nu een B rijbewijs maar zou je graag je C rijbewijs willen halen? Of heb je nu je C rijbewijs en wil je doorgroeien naar CE chauffeur? Wij gaan aan de slag met een werken leren traject!  
Solliciteer nu

Januari 2019 

Wie komen voor het opleidingstraject in aanmerking? 

Iedereen met een B of C rijbewijs en enkele jaren rijervaring kan zich aanmelden voor dit unieke opleidingstraject. Het belangrijkste is dat je graag chauffeur wil worden of door wil groeien naar chauffeur met een CE rijbewijs. Motivatie is dus het allerbelangrijkst! 

Hoe werkt het?

Nadat jij je hebt aangemeld bij Raaak Personeel ga je in gesprek met onze collega's in Papendrecht. Er volgt een uitgebreid selectieproces met onder andere een medische keuring. Gaat dat allemaal goed? Dan ga je verder het proces in. 

Heb je je B rijbewijs? Dan ga je naast je baan aan de slag met je opleiding tot C chauffeur. Heb  je deze afgerond? Dan kun je meteen aan de slag als C chauffeur. 

En heb je je C rijbewijs? Dan ga je werken als C chauffeur naast je opleiding. Heb je deze afgerond? Dan kun je meteen aan de slag als CE-chauffeur.

Raaak Personeel betaald de opleiding. Ook zorgen we voor een bedrijf waar je je opleiding kunt volgen en een bedrijf waar je aan de slag kunt als je de opleiding hebt afgerond.  

Wat vragen we van jou?

  • Je bent op korte termijn beschikbaar 
  • Je bent in bezit van een B of C rijbewijs + hebt enkele jaren rijervaring
  • 100% Motivatie

Wat krijg je?

  • Kosteloze opleiding 
  • Begeleiding van A tot Z voor, tijdens en na het project
  • Een loopbaan als chauffeur
  • Baangarantie! 
"Ik heb nu een baan die echt heel goed bij mij past"

Petra Hoekstra-Roubos

Ja, ik ga ervoor!

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag