BBL

Net klaar met je VMBO? Of ben je al wat ouder, maar wil je om wat voor reden dan ook je laten omscholen? Neem dan contact op met Bas. Zeker als je affiniteit hebt met techniek of een technische opleiding op zak hebt. De Bas Baangarantie wérkt. Samen met Bas kies je de juiste opleiding & start je met het traject. Het is doorgaans 4 dagen praktijk en 1 dag naar school. We hebben trajecten op MBO en op HBO-niveau.

Baanveranderaars

Eerste baan of baanveranderaar? Het is zelden te laat om een nieuwe carrière te kiezen. Zeker als je in de techniek wilt werken. Wij kennen de Brabantse werkgevers bij jou in de buurt. Wil je een kosteloze opleiding tot machine operator of wertktuigbouwkundige? Wij begeleiden je van A tot Z. Van het kiezen van de opleiding tot professionele begeleiding tijdens je praktijkopleiding.

BBL – Werken én leren

Wil jij een vak leren én meteen een salaris verdienen? Dat kan met een BBL opleiding. Als student in een BBL-traject krijg je een arbeidsovereenkomst bij een bedrijf en ga je 1 of 2 dagen in de week naar school.

Voordelen van de Bas Baangarantie:

  • Gratis technische (mbo of hbo) opleiding.
  • Vanaf eerste werkdag geld verdienen.
  • Opleiding voor een technisch vak met baangarantie.
  • Keuzestress? Hulp & advies van Bas.
  • Begeleiding gedurende het hele traject.

 

Schrijf je nu in!

Meer weten?

Mail of bel met Bas!
06-48527238 of bas@raaakpersoneel.nl