Emma - A.I. Consultant | Raaak Personeel

Wie is Emma?

Emma is onze A.I. Recruiter

Emma is onze digitale AI-recruiter, die je begeleidt bij het sollicitatieproces om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je direct een bericht van Emma via WhatsApp. Door middel van doordachte vragen helpt ze ons om een beter beeld van jou te krijgen. Met Emma's hulp verkennen we samen of de vacature waarop je solliciteert echt bij jou past.

Emma staat altijd paraat, zelfs buiten kantooruren. Je kunt solliciteren op het moment dat het jou het beste uitkomt. Maar Emma is meer dan slechts een chatbot. Ze begrijpt en analyseert jouw antwoorden zorgvuldig. Dit helpt niet alleen bij het vinden van de juiste baan voor jou, maar zorgt er ook voor dat onze menselijke consultants alle benodigde informatie hebben om een nauwkeurige inschatting te maken van de mogelijkheden voor jou.

Emma kijkt ernaar uit om samen met jou de perfecte uitdaging te vinden. Ben je er klaar voor?

Hoe helpt Emma jou?

Bij je sollicitatie

  • Stap 1. Eerste contact via Whatsapp Direct na je sollicitatie neemt Emma contact met je op via Whatsapp. De zoektocht naar jouw droombaan begint hier.
  • Stap 2. Sollicitatie verrijking Emma vraagt jou om zoveel mogelijk informatie met ons te delen. Dit helpt haar om gericht te vragen naar aanvullende informatie die ons helpt bij het vinden van jouw droombaan.
  • Stap 3. Jouw wensen en ambities Emma wil alles weten over jouw wensen en ambities. Wat vind je belangrijk aan je nieuwe werkplek? Hoe flexibel ben je? Wat is je salarisindicatie? Door deze vragen te beantwoorden kunnen onze menselijke consultants nog gerichter op zoek naar jouw nieuwe uitdaging.
  • Stap 4. Inzicht in jouw sollicitatie Emma legt jouw antwoorden op haar vragen vast in ons systeem. Zo kunnen onze menselijke consultants zich inlezen voordat ze je bellen voor een persoonlijke kennismaking. En niet onbelangrijk‚Ķ In ons systeem worden jouw gegevens veilig en vertrouwd opgeslagen.

Wat doet Emma wel

En wat niet?

Emma is een AI-Recruiter en erg goed in het verrijken van jouw profiel. Zo weet ze onmisbare informatie aan je profiel toe te voegen. Dit helpt onze menselijke consultants jouw profiel te beoordelen en een inschatting te maken van de mogelijkheden voor jou. Emma helpt onze consultants om uit te blinken in waar zij goed in zijn: Persoonlijk contact en menselijke interactie!
Wel: Jouw sollicitatie verrijken
Via een aantal slimme vragen helpt Emma jou beter te leren kennen. Ze voegt voor ons onmisbare informatie toe aan jouw profiel.
Niet: Jou screenen
Emma evalueert jou niet op persoonlijk niveau. Dit blijft de taak van onze menselijke consultants.
Wel: Jouw privacy waarborgen
Jouw data wordt veilig opgeslagen en niet gedeeld met derde partijen. Emma en Raaak Personeel garanderen jouw privacy.
Niet: Matchen
Jouw carri√®re mogelijkheden worden door onze menselijke consultants bekeken. Dit blijft mensenwerk.
Wel: 24/7 Beschikbaar
Emma is altijd beschikbaar, ook buiten kantooruren. Solliciteer wanneer het jou uitkomt en krijg direct een reactie.
Niet: Vragen beantwoorden
Emma heeft geen antwoorden op willekeurige vragen. Ze is vooral gericht op het aanvullen van jouw profiel en verrijken van jouw sollicitatie.