Vacatures in Alblasserdam

Raaak Personeel heeft ook voor jou de beste vacatures in Alblasserdam en omgeving. We zijn er voor vakantiebanen, tijdelijk werk, maar zeker ook voor vaste banen. Van starter tot herintreder en van technische vakman tot commerciële professional: Raaak Personeel is dé werkexpert van de Alblasserwaard.

Vacatures Alblasserdam & omgeving

 • PHP-developer

   Alblasserdam  | 32 - 40 uur per week  | € 2600 - 3500 per maand

  Is PHP jouw tweede taal? En ben toe aan een nieuwe stap in je carrière? Voor een kleinschalig en groeiend bedrijf zijn wij op zoek... Bekijk vacature
 • Sales support medewerker

   Alblasserdam  | 32 - 40 uur per week  | € 2000 - 2300 per maand

  Ondersteun jij graag je collega's? Ben je nauwkeurig en klantgericht? Dan ben jij misschien wel de sales support medewerker die wij zoeken. In jouw rol... Bekijk vacature
 • Servicedesk medewerker ICT

   Alblasserdam  | 40 uur per week  | € 2500 - 2900 per maand

  Heb jij ervaring op een ICT-servicedesk? Ben je servicegericht en ga je graag aan de slag bij een prijswinnend bedrijf? Lees dan verder. Als servicedesk... Bekijk vacature
 • Administratief medewerker

   Alblasserdam  | 40 uur per week  | € 1600 - 2000 per maand

  Wil jij in een dynamische omgeving, een gezellig team met een open en directe bedrijfscultuur. En ben je per direct, fulltime beschikbaar voor een superleuke... Bekijk vacature
 • Montagemedewerker

   Krimpen aan de Lek  | 40 uur per week  | € 1800 - 1900 per maand

  Snap jij niet waarom mensen een hekel hebben aan Ikea kastjes in elkaar zetten? En ben je altijd de sjaak als je vrienden klushulp nodig... Bekijk vacature
 • Accountmanager Contractbeheer Bouw

   Alblasserdam  | 40 uur per week  | € 4000 - 4500 per maand

  Commercieel gedreven en ervaring in de bouw? En heb je ervaring met contractbeheer? Wellicht ben jij wel de accountmanager contractbeheer die wij zoeken. Voor een... Bekijk vacature
 • Gevelmonteur

   Alblasserdam  | 40 uur per week  | € 1800 - 2350 per maand

  Ben je handig en heb je geen hoogtevrees? Dan hebben wij de ideale baan voor je: Gevelmonteur! Voor een groeiend technisch bedrijf zijn we op... Bekijk vacature
 • Monteur Werkplaats

   Alblasserdam  | 40 uur per week

  Ben jij handig in montagewerkzaamheden, vind je het leuk om zowel in de werkplaats als op locatie te werken en ben je op zoek naar... Bekijk vacature
 • Montagemedewerker

   Alblasserdam  | 40 uur per week  | € 2000 - 2200 per maand

  Werk je graag met je handen en heb je technisch inzicht? Dan moet jij montagemedewerker worden! En wij hebben per direct een leuke baan voor... Bekijk vacature
Vacatures Alblasserdam
Zij helpen je aan werk in Alblasserdam en omgeving

Kennis van lokale arbeidsmarkt

Ons uitzendbureau langs de A15 is een begrip in de regio. Oprichter Marjan de Groot is al ruim 30 jaar in de uitzendbranche actief. En dat heeft voordelen. Zo kennen wij de meeste werkgevers persoonlijk. We weten wanneer er behoefte is aan nieuw personeel, vaak voordat de vacature ergens online staat. Handig, toch?

Snelle match door persoonlijk contact

Een goede match, begint met een persoonlijke klik. Doordat we je echt leren kennen, weten we welk werk bij je past. We kijken naar je cv, luisteren naar je wensen, voeren een gedragsanalyse uit en dat helpt jou sneller aan de juiste baan.

Voorbereiding op je sollicitatiegesprek

We bereiden je goed voor als je via ons solliciteert op een vacature. Hoe is de werksfeer? In wat voor organisatie kom je terecht? Wij hebben de antwoorden, zodat je precies weet wat je te wachten staat als je bij een bedrijf binnenstapt. Dat vinden we belangrijk, want we willen dat je energie krijgt van je nieuwe baan. Tevreden werknemers maakt tevreden werkgevers en dat is het doel van onze bemiddeling.

Hoe vind je werk in Alblasserdam?

Stel, je bent op zoek naar een baan in de buurt van Alblasserdam: hoe pak je dat aan? Begin bij het begin. De eerste stap is, als je dat nog niet hebt gedaan, het schrijven van een cv (« Lees de Tips).

Daarna start je zoektocht. Je kunt natuurlijk zelf zoeken naar passend werk, bijvoorbeeld op onze site.

Wanneer vul je een Job Alert in?

Tip: als je online zoekt, maak dan eerst een Job Alert aan. Met een Alert krijg je automatisch een mailtje, wanneer we een nieuwe vacature hebben. Dat scheelt een hoop gezoek en het is helemaal handig als je niet actief op zoek bent naar een baan, maar wel openstaat voor een leuke nieuwe baankans!

Maak nu direct een Job Alert aan en krijg passende vacatures uit je vakgebied in je mailbox.

Snel een nieuwe baan vinden?

Na ontslag of na afronding van school of studie, wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Ons advies als je haast hebt bij het vinden van werk: kom naar de dichtstbijzijnde vestiging. Ons hoofdkantoor zit in Alblasserdam, maar we hebben in Zuid-Holland ook vestigingen in Papendrecht, Gorinchem en Capelle a/d IJssel.

Werk waar je niet aan denkt

Als je langskomt, gaan we meteen voor je aan het werk. We luisteren naar je baanwensen, maar dragen ook nieuwe ideeën aan. Banen waar je zelf misschien niet meteen aan had gedacht. Of je nu starter bent of een ervaren professional: de koffie staat altijd klaar.

Werk in Ridderkerk, Molenwaard & Hendrik-Ido Ambacht

We zijn dé werkexpert van Alblasserdam, maar ook de omliggende gemeenten kennen we als onze broekzak. Onze consultants komen uit de hele regio Drechtsteden. Wij komen ook bij bedrijven uit Ridderkerk, Molenwaard en Hendrik-Ido Ambacht over de vloer.

Iedere plaats heeft zijn eigen typische bedrijven. In Molenwaard zijn volstrekt andere bedrijven dan in bijvoorbeeld Ridderkerk. Wil je dichtbij je woonplaats werken? Kom langs, dan vertellen we welke mogelijkheden je hebt bij jou in de buurt.

Uitzendbureau voor vast werk?

Een vaste baan is zelden meer een baan voor het leven, zoals dat vroeger gebruikelijk was. Vaste banen, blijken minder vast dan gedacht of gehoopt. Maar het omgekeerde komt ook voor: iemand start als uitzendkracht en krijgt daarna een vast contract aangeboden. Als uitzendbureau bemiddelen we voor alle soorten werk: tijdelijk & vast. Kenmerkend voor ons uitzendbureau is de eerlijkheid. We zijn altijd recht door zee en vertellen helder wat je wel of niet kunt verwachten.

Lokale werkexpert Alblasserwaard

Kortom: Raaak Personeel kiest voor de persoonlijke, eerlijke benadering. Werkgevers helpen we aan goed personeel, werkzoekenden aan een passende baan. Doordat we de lokale arbeidsmarkt als geen ander kennen, zijn we lokale werkexpert van de Alblasserwaard.

Wij zijn Raaak Personeel. Wat kunnen we voor jou betekenen?

» Check de Vacatures in Alblasserdam

Gemeente Alblasserdam

De naam Alblasserdam is niet voor niets gekozen. In de rivier de Alblas werden al in de 13e eeuw dammen geplaatst. Vandaar de herkomst van de naam ‘Alblasserdam’.

Water speelde en speelt een belangrijke rol in het leven van inwoners van de Alblasserwaard. In de loop van de tijd zijn steeds nieuwe dammen gebouwd en in de 18e eeuw kwam de scheepsbouw op. Grote, gezichtsbepalende scheepswerven zijn er anno nu nog steeds. Luxe jachten, tot meer dan 100 meter lang, verlaten jaarlijks de bekende scheepswerven. Hun bestemming? Heel Europa, maar zeker ook naar Rusland, Amerika en steeds vaker Azië.

De Kerkstraat is het historische hart van de gemeente. De dijk, met de aangrenzende dijkhuizen zijn ook typisch voor deze omgeving. Het was aan de West-Kinderdijk, dat Raaak Personeel de eerste 7 jaar was gevestigd.

Vacatures Alblasserdam
De beroemde Kinderdijk in de buurt van Alblasserdam. Toeristentrekker van formaat!

© Kinderdijk: Norbert Reimer Under CC)

 

 

 

Schrijf je nu GRATIS in!

Invullen duurt minder dan een minuut